کشاورزان اردل آب می‌خواهند

رئیس شورای اسلامی شهرستان اردل گفت: کشاورزان این شهر چشم انتظار همت مدیران استانی هستند تا آب را به زمین‌های کشاورزی آن‌ها برسانند، چراکه در بحث تأمین آب حدود ۳۰ پروژه پمپاژ در شهرستان اردل تعریف شده اما تاکنون اجرا نشده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، موسی طهماسبی امروز _شنبه ششم اسفند_ در جلسه بررسی و رفع مشکلات طرح پمپاژ آب کشاورزی شهر اردل و روستای ده‌کهنه اظهار کرد: سال ۱۳۹۶ درباره موضوع پمپاژ آب برای اردل جلسه‌ای با حضور مسئولان ذی‌ربط برگزار شد و قرار بود هزینه اجرای طرح یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان باشد، در این راستا مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تعهد کرد با ۵۰۰ میلیون تومان برق پروژه را تأمین کند و هزینه مربوطه را سازمان جهاد کشاورزی استان تقبل می‌کند اما تاکنون این پروژه به سرانجام نرسیده است و در حال حاضر برآورد هزینه اجرای طرح بیش از شش میلیارد تومان است.

وی افزود: زمین مورد نیاز اجرای طرح پمپاژ آب اردل سال‌های گذشته به این امید توسط مردم خریداری شد که طرح پمپاژ راه‌اندازی و بهره‌برداری شود اما این پروژه زمان‌بر و باعث نارضایتی مردم شده است.

رئیس شورای اسلامی شهرستان اردل تاکید کرد: کشاورزان اردلی چشم‌انتظار همت مدیران استانی هستند تا آب را به زمین‌های کشاورزی آن‌ها برسانند، چراکه در بحث تأمین آب حدود ۳۰ پروژه پمپاژ در شهرستان اردل تعریف شده اما تاکنون اجرا نشده است.

وی اجرای شبکه برق کشاورزی از ناغان تا اردل، بهشت‌آباد، ده‌کهنه، دوازده امام، سرچاه، چلو، کاوند و ریگ را خواستار شد و با بیان اینکه مردم شهر کاج نیز دچار کمبود آب شرب هستند، ادامه داد: با توجه به اینکه شرکت آب منطقه‌ای استان چهارمحال‌وبختیاری وظیفه دارد طرحی مشترک برای تأمین آب شرب شهرهای اردل و کاج تهیه کند؛ پیشنهاد می‌شود برای این منظور از سرچشمه رستم‌آباد و باغ رستم استفاده شود، چراکه اضافه پمپاژ این سرچشمه‌ها مربوط به شهرک هزار خانواری حاشیه شهر اردل بوده و افق ۲۰ ساله آن نیز تدوین شده است.

طهماسبی درباره تخلیه نشدن کامل ایستگاه پمپاژ شهر اردل تصریح کرد: با توجه به اینکه امور آب استان چهارمحال‌وبختیاری حدود ۲۰۰ لیتر به این ایستگاه اختصاص داد، تاکنون این تخلیه انجام نشده است که با پیگیری‌های انجام شده، مشخص شد از سه پمپ ایستگاه، دو پمپ آن خراب است و نیاز به تعمیر دارد که تقاضا می‌شود متولیان رسیدگی و پیگیری کنند.

وی با اشاره به اینکه صنایع تکمیلی، شهرک‌های گلخانه‌ای و کشت گیاهان دارویی از جمله مهم‌ترین مسائل در کشاورزی استان است، ادامه داد: برگزاری کلاس‌های آموزشی با کشاورزان در زمینه الگوی زراعت متناسب با منطقه باید مورد توجه قرار گیرد، زیرا کشاورزان با آگاهی و علم و دانش می‌توانند کیفیت و کمیت محصولات کشاورزی را ارتقا دهند.

کد خبر 643608

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.