عمران مرادی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به دستاوردهای صنعت هوافضای ایران، اظهار کرد: در گذشته صنایع فضایی ایران در شرایطی قرار داشت که از نظر محتوایی توانایی دریافت سیگنالهای ماهوارهای را نداشت.
وی افزود: با وجود این مسئله درحالحاضر صنایع فضایی ایران پیشرفت زیادی در این زمینه داشته و انواع سیستمهای دریافت سیگنال ماهوارهای را بومیسازی کرده است.
این پژوهشگر علوم فضایی ادامه داد: امروزه فرآیند دریافت سیگنال، پردازش و سنجش از دور به کمک فناوریهای داخلی انجام میشود و عملاً محور فضایی ایران برمبنای این فعالیتها پایهگذاری شده است.
وی در رابطه با اهداف اصلی ایران گفت: بهطورکلی میتوان گفت که محور اصلی فعالیتهای فضایی، دستیابی به اهداف ارتباطی و مخابراتی به کمک ماهوارههای فضایی است.
مرادی تصریح کرد: با این حال در کنار دستیابی به اهداف ارتباطی و مخابراتی، صنایع فضایی کشور پیشرفتها و دستاوردهای دیگری نیز داشته است که از جمله آن میتوان به برنامه اعزام فضانورد به فضا اشاره کرد.
وی در همین رابطه ادامه داد: برنامه اعزام فضانورد به فضا با پرتاب موجودات زنده آغاز شد؛ درواقع ایران تاکنون موفق شده است که میمون فضانوردی را به فضا ارسال کند و با حفظ کامل سلامتی آن به زمین بازگرداند.
این پژوهشگر علوم فضایی افزود: با توجه به پیچیدگیهایی که فرآیند ارسال موجود زنده به فضا دارد، این دستاورد از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.
نظر شما