به گزارش خبرنگار ایمنا، احسان علینژاد در صفحه شخصی توئیتر خود نوشت: تصاویری از گوشت بسته بندی و لوکس ۵۰۹ هزار تومانی بدون استخوان و مغز ران گوسفندی که هفت درصد یک لاشه گوسفند را تشکیل میدهد، منتشر و قضاوت میکنند.
وی اضافه کرد: هماکنون گوشت منجمد ایرانی با کیفیت به قیمت ۱۵۰ هزار تومان و گوشت گرم وارداتی با کیفیت توسط بخش خصوصی با قیمت ۲۴۷ هزار تومان عرضه میشود.
معاون امور ارتباطات مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی در توئیت دیگری نوشت: گوشت با کیفیت گوسفندی عشایری و روستایی مازاد که چند ماه قبل از بازار جمع آوری شده به صورت منجمد هماکنون در فروشگاههای سراسر کشور به قیمت ۱۵۰ هزار تومان عرضه میشود.
نظر شما