ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور از مرکز توانمندسازی پشتیبانی می‌کند

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در امور فرهنگی و پیشگیری، توسعه مشارکت‌های مردمی و درمان گفت: ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور متعهد می‌شود که از مرکز توانمندسازی استان اصفهان حمایت کند تا شاهد تحقق وعده‌های داده شده باشیم.

به گزارش خبرنگار ایمنا، علیرضا کاظمی امروز _سه‌شنبه هجدهم بهمن_ در مراسم بهره‌برداری از مرکز جامع توانمندسازی استان اصفهان، اظهار کرد: راه‌اندازی این مرکز ثمره تلاش ارزشمند و مجاهدانه بخش‌های مختلف است، از این‌رو از استانداری به دلیل این هماهنگی و هم‌افزایی که میان دستگاه‌ها شکل گرفته است، تشکر می‌کنم.

وی ضمن تشکر از شهردار اصفهان گفت: نگاه همراه با مسئولیت اجتماعی شهردار اصفهان به حوزه‌های مختلف اجرایی جای تقدیر دارد؛ بدون اغراق می‌گویم که این اقدامات در سطح کشور بی‌نظیر است و می‌توانیم آن را به عنوان الگوی دقیق به استان‌های دیگر ارائه کنیم.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در امور فرهنگی و پیشگیری، توسعه مشارکت‌های مردمی و درمان با اشاره به مواد مخدر کشور به پذیرش مسئولیت و میدان‌داری سپاه ادامه داد: سپاه و بسیج در هر عرصه که ورود کرده‌اند نگاه مجاهدانه و الهی به مسئولیت خود داشته و از آن سربلند بیرون آمده‌اند.

وی با بیان اینکه رویکرد تربیتی سپاه در این حوزه رویکرد دینی و اعتقادی است که رمز و راز موفقیت‌هایش در مسئولیت‌ها بوده است، تصریح کرد: پیش از آنکه یک مجموعه نیاز به منابع مالی و سخت‌افزاری داشته باشد، نیازمند طراحی استانداردهای نرم‌افزاری است، روزی در میدان جنگ بدون استانداردهای سخت‌افزاری پیروز شدیم و در عرصه‌های سخت انقلاب نیز بدون استانداردهای حداقلی پیروز میدان بودیم.

کاظمی تاکید کرد: در مواجهه با دنیای استکبار سربلند بیرون آمدیم که دلیل آن اعتقاد، باور، ایمان و اخلاصی بود که در عمل و فعل ما وجود داشت.

وی با بیان اینکه همه قول‌هایی که در رابطه با پشتیبانی از مرکز توانمندسازی داده شده است را عملی خواهیم کرد، گفت: در موقعیت حساسی هستیم و دوره سخت انقلاب را سپری می‌کنیم در این راستا باید نگاه کلان و تحلیل درستی از مسائل داشته باشیم، جهاد تبیین که مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) بر آن تاکید دارند ناظر به همین نگاه کلان است. در حوزه آسیب‌های اجتماعی نیز باید نگاه کلان به مسائل داشته باشیم، در واقع نواقص و کمبودها را در نگاه کلان تحلیل و آنها را در کنار موفقیت‌ها ببینیم.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در امور فرهنگی و پیشگیری، توسعه مشارکت‌های مردمی و درمان با بیان اینکه نباید در دام بسیاری از اتفاقاتی که دشمن طراحی می‌کند، بیفتیم، تصریح کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران در عرصه مبارزه با مواد مخدر یکی از موفق‌ترین کشورهای دنیا است، آن هم در شرایطی که در کنار کشورهایی مانند افغانستان هستیم که مرکز تولید مواد مخدر سنتی و صنعتی است و ایران در مسیر ترانزیت مواد مخدر قرار دارد.

وی با بیان اینکه نگاه استکبار جهانی به نظام جمهوری اسلامی در قالب بسته آسیب‌های اجتماعی، یک حرکت توطئه‌ای برای براندازی نظام است، اظهار کرد: اگر به میانگین رشد جهانی مواد مخدر و میانگین سن اعتیاد در عرصه جهانی توجه کنیم و موفقیت نظام جمهوری اسلامی را در رویارویی این مسئله ببینیم، خواهیم دید که موفق بوده‌ایم.

کاظمی با بیان اینکه در همه عرصه‌ها با تحریم ظالمانه مواجهه هستیم و سیاه‌نمایی و اتحاد همه رسانه‌های دنیا علیه نظام وجود دارد، گفت: با این همه پرچم نظام سربلند و سرافراز برافراشته است، اما دشمن با همه توان و وجودش به دنبال تغییر باورها و نگاه‌ها است.

مواد مخدر مادر آسیب‌های اجتماعی است

وی خاطرنشان کرد: مواد مخدر مادر آسیب‌های اجتماعی و مسئله پیچیده‌ای است، در کشور حدود ۶۰ تا ۱۰۰ هزار معتاد متجاهر و بیش از چهار میلیون معتاد حرفه‌ای و تفننی داریم که سالانه حدود پنج هزار نفر بر اثر این آسیب جان خود را از دست می‌دهند، البته این آمار نسبت به جمعیت سالم عدد بالایی نیست.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در امور فرهنگی و پیشگیری، توسعه مشارکت‌های مردمی و درمان اولویت راهبردی ستاد مبارزه با مواد مخدر را پیشگیری دانست و افزود: انتظار داریم دستگاه‌های فرهنگی استان و نهاد آموزش و پرورش در این حوزه اقدامات اساسی و مهم طراحی کنند.

وی تنها راه برون‌رفت از این موضوع را مشارکت اجتماعی وسیع و خیزش عمومی دانست و گفت: هر جا که مردم پای کار آمده‌اند موفق بودیم و این نکته‌ای است که مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) بر آن تاکید دارند.

کاظمی با بیان اینکه نقایصی در حوزه مواد مخدر به ویژه در حلقه درمان وجود دارد، افزود: طول درمان معتادان استاندارد نیست و باید آن را حداقل تا دو سال ادامه دهیم تا درمان قطعی انجام شود؛ البته مراقبت پس از خروج معتادان از مراکز انجام نمی‌شود و صیانت و اشتغال برای آنها وجود ندارد.

وی با بیان اینکه سعی کردیم برنامه‌ها را به سمت توسعه مشارکت‌های مردمی پیش ببریم و چندین طرح خوب نیز در این راستا طراحی شده است، گفت: در این راستا طرح یاری‌گران زندگی در روستا از دوم اسفند در استان سمنان کلید می‌خورد تا با شکل‌گیری شبکه گسترده مردمی در سطح روستا حوزه پیشگیری را توسعه دهیم.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در امور فرهنگی و پیشگیری، توسعه مشارکت‌های مردمی و درمان طرح پیشگیری محله محور با تمرکز بر حوزه نرم‌افزار را یکی دیگر از طرح‌ها دانست و گفت: این طرح را بدون اتکا به پشتوانه دولتی و با مشارکت سپاه و بسیج دنبال خواهیم کرد و به سمت مسیرهایی خواهیم رفت که خودمان را به مردم وصل و حس اجتماعی را در مردم ایجاد کنیم و این راز و رمز غلبه بر بحران بوده و استان اصفهان طبق آمار و ارقام، استان موفقی در زمینه مدیریت آسیب‌های اجتماعی به‌ویژه اعتیاد بوده است.

کد خبر 639514

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.