به گزارش ایمنا و به نقل از دفاع پرس، سردار عباس بایرامی صبح امروز _یکشنبه شانزدهم بهمنماه_ در نشست هماندیشی دوازدهمین جایزه ادبی یوسف در استانها که به صورت ویدئو کنفرانس با نمایندگان دبیرخانهها در استانها در سالن قصر شیرین موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد. اظهار کرد: بیش از سه هزار کتاب به دبیرخانه بیستمین دوره کتاب دفاع مقدس رسیده است و این آمار بینظیری است که نتیجه زحمات دوستان و اطلاعرسانی به ناشرین است که از این تعداد، ۹۰ درصد کتابهای منتشر شده در سالهای ۹۹ و ۱۴۰۰ در حوزه دفاع مقدس را پوشش داده است.
وی افزود: به دلیل برگزاری هر ساله این برنامه زمان برای آسیب شناسی نداشتیم، اما امیدواریم امسال تحلیل آماری خوبی نسبت به این رویداد بزرگ ملی با کمک استانها صورت پذیرد.
رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس اضافه کرد: امیدواریم امسال در بحث برگزاری کارگاهها، ارتباطات و تعداد آثار پیشرفت خوبی داشته باشیم.
احسان عباسلو، مسئول شورای داستان سازمان ادبیات و تاریخ و دبیر علمی دوازدهمین جایزه ادبی یوسف نیز در این نشست گفت: ایجاد دبیرخانه در استانها و معرفی برگزیدگانشان برای بخش ملی از جمله تغییر و تحولات این دوره است. از آنجا که در هیچ جایزهای آنهم به صورت ملی رسم نیست که ۴۰ تا ۵۰ برنده داشته باشند و این موضوع، شأن جایزه را پایین میآورد. در این دوره تنها منتخبان ملی معرفی میشوند.
وی همچنین بر لزوم پرداختن به شخصیتهای استانی و جمعآوری داستانها در استانها، فعال کردن انجمنها و کلاسهای داستاننویسی و بهرهگیری از افرادی که دغدغه ادبیات دارند، اشاره و آماری از فعالیت استانها در زمینه ارسال آثار را ارائه کرد.
در ادامه نشست تعدادی از نمایندگان دبیرخانههای استانها به ارائه نقطه نظرات خود پیرامون جایزه ادبی یوسف پرداخته و نوع، زمان و نحوه برگزاری جایزه پیشنهادهای خود را ارائه کردند.
نظر شما