به گزارش ایمنا، دكتر مهدي نژاد در مراسم افتتاح اين نشست با اشاره به اينكه ظرف چند سال اخیر نام گذاری سال ها از سوی مقام معظم رهبری بیشتر جنبه اقتصادی داشته است، اظهار داشت: ما نباید فقط به جنبه ظاهری و شعاری این نامگذاری ها توجه داشته باشیم، بلکه این اسامی همگی در جهت اقتدار نظام نام گذاری شده و یکی از کارهای مسئولان حراست علاوه بر توجه به مسائل امنیتی، حساسیت بر روی عملکرد اقتصادی دستگاه اجرایی و چگونگی استفاده از بیت المال می باشد.
وی با اشاره به اینکه یکی از مصادیق بارز نام گذاری امسال ، تقویت همکاری دانشگاه و صنعت می باشد ، افزود : یک جنبه سال تولید ملی، حمایت کار و سرمایه ایرانی همان تولید علم و تبدیل آن به ثروت است.
دکتر مهدی نژاد نوری افزود : دانشگاه و پژوهشگاه فقط یک سازمان اداری صرف نیست که عده ای در آن به فعالیت اداری مشغول باشند بلكه دانشگاه محل تمدن سازی و مبنای تحولات کشور است و در کل باید نظام را حفظ کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به کسب رتبه اول تولید علم در منطقه و رسیدن به هدف سند چشم انداز ۱۴ سال پیش از اجرای آن گفت: ما این مقام را در حالی بدست آورده ایم که بخش اعظمی از تولیدات و مقالات علمی ما نمایه جهانی نمی شوند و در ISC ثبت می شوند.
دکتر مهدی نژاد افزود : ما در بحث تولید علم باید از لحاظ کمی و کیفی رشد کنیم و در این راستا فناوری بدین معنی است که ابتدا باید علم تولید شود و سپس توانایی و کار آمدی آن از لحاظ پژوهشی محرز شود زیرا در غیر این صورت شاخص های فناوری ما افزایش نمی یابد.
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم با بیان اینکه با تصویب ۳۸ پروژه کلان ملی فصل جدیدی در فناوری های کشور گشوده شده است، گفت: هم اکنون دانشگاه ها و پژوهشگاه هاي ما درگیر این ۳۸ پروژه مورد نیاز و ملی کشور هستند و ارتباط دانشگاه با صنعت برای این است که ایده به پدیده و محصول و آن هم به ثروت تبدیل شود و روند رو به رشد این چرخه خیلی اهمیت دارد و مسئولان باید این روند را پیگیری کنند.
وی همچنین درخصوص شاخص های فناوری گفت: مواردی از قبیل تعداد پروانه ثبت اختراع، گزارش های فنی، میزان درآمد از فناوری ها، حجم سرمایه گذاری در توسعه فناوری پیشرفته نسبت اعتبارات تحقیقات پیشرفته به کل اعتبارات ، تعداد شرکت های فناوری ، تعداد پژوهشگران و فناوران در این شرکت ها و بالاخره شاخص گردش مالی کل اقتصاد حاصل از دانش، عمده شاخص های فناوری کشور را شامل می شوند.
دکتر مهدی نژاد در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به بیان مقام معظم رهبری درخصوص اینکه «ما باید تا ۵۰ سال آینده مرجع علمی دنیا باشیم و زبان علمی هم زبان فارسی باشد ، گفت:ما باید حواسمان جمع باشد که در آینده شکل دشمنی ها دگرگون شده و پیچیده تر می شود ولی دشمن باید بداند تا پرچم ولایت در این سرزمین برافراشته است سرسوزنی از مواضع مان عقب نشینی نمی کنیم و انشاالله با حفاظت از ارزش های اسلام و انقلاب ، مجددا سرآمد علمی دنیا خواهیم بود.
دکتر مهدی نژاد در نشست سراسری مسئولان حراست پژوهشگاه و پارک های علم و فناوری اعلام کرد:
با حفاظت از ارزش های اسلام و انقلاب ، مجدد سرآمد علمی دنیا خواهیم بود
یک جنبه سال تولید ملی، حمایت کار و سرمایه ایرانی همان تولید علم و تبدیل آن به ثروت است
خبرگزاری ایمنا: دکتر محمد مهدی نژاد نوری معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نشست سراسری مسئولان حراست پژوهشگاه و پارک های علم و فناوری گفت: تصويب ۳۸ پروژه كلان ملي در شوراي عتف، فصل جديدي در تقويت و رشد فناوري را به دنبال دارد .
کد خبر 63739
نظر شما