به گزارش ایمنا، گوگل اعلام کرد که کاهش نیروی کار در سراسر جهان انجام میشود و این کار ابتدا بلافاصله در آمریکا صورت میگیرد و شامل بخشهای مختلف این شرکت از جمله مهندسی، تیمهای محصولات و استخدام میشود.
سوندر پیچای رییس شرکت گوگل به کارمندان این شرکت گفت: تعداد کارکنان شرکت با واقعیت اقتصادی که با آن مواجه هستیم، متفاوت است. من مسئولیت کامل تصمیماتی را که ما را به اینجا رسانده به عهده میگیرم.
مایکروسافت اعلام کرد که برای صرفهجویی در هزینهها و آمادگی در مقابله با رکود اقتصادی آمریکا از روز چهارشنبه اخراج ۱۰ هزار نیروی کار خود را آغاز میکند.
این اقدام شرکت مایکروسافت درمیان اخراج دهها هزار کارمند از سوی سایر شرکتهای تکنولوژی آمریکا پس از دو سال رشد در طول دوره همه گیری کرونا انجام میشود.
ساتیا نادلا، مدیر اجرایی مایکروسافت در یادداشتی خطاب به کارمندان این شرکت گفت که اخراجها که شامل کمتر از ۵ درصد از نیروی کار آن میشود، تا پایان ماه مارس ادامه خواهد داشت و از روز چهارشنبه آغاز میشود.
خبر اخراج کارکنان در شرکت مایکروسافت همزمان با بیانیه مشابه شرکت آمازون منتشر میشود.
شرکت بزرگ آمازون آمریکا اعلام کرده است بیش از ۱۸ هزار نفر از کارکنان خود را اخراج خواهد کرد.
گفتنی است، اقتصاد آمریکا در سال ۲۰۲۲ لگام گسیخته و ناآرام بود و سال دردناکی را رقم زد. اوضاع در سال ۲۰۲۳ میلادی حتی میتواند وخیمتر شود و اقتصاد این کشور را با آیندهای نامطمئن مواجه کند.
سال گذشته (۲۰۲۲) مجموعهای از عوامل شامل تورم بالا، افزایش سریع نرخ بهره بانکی و شوک انرژی ناشی از جنگ اوکراین، اقتصاد آمریکا را تضعیف کرد.
در شرایطی که بازار اشتغال نسبتا قوی بود بسیاری از اقتصاددانان معتقدند که اقتصاد آمریکا در مقطعی از سال جدید میلادی دچار رکود خواهد شد.
به نوشته نشریه "هیل"، حتی اگر رکود اقتصادی صورت نگیرد ، نرخ بهره بالا و تاثیرات نامعلوم اقدام فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) برای مهار تورم، آمریکاییها را با افزایش هزینهها و بالا رفتن قیمتها مواجه خواهد کرد.
بنبست سیاسی بر سر بودجه دولت، برنامههای کمک مالی و رفاهی دولت و سقف بدهی دولتی نیز میتواند اقتصاد آمریکا را تحت فشار قرار دهد.
منبع: ایرنا
نظر شما