به گزارش ایمنا، محمود مروج با اشاره به برگزاری بیست و چهارمین دوره جشنواره بینالمللی قصهگویی اظهار کرد: بخش پایانی بیست و چهارمین جشنواره از دوشنبه بیست و ششم دیماه شروع شد. این رویداد اتفاق بسیار خوبی برای اهالی قصه، قصهنویسان، قصهگویان و پژوهشگران قصه است؛ زیرا قصه در کشور، پیشینه زیادی دارد. این جشنواره حدود شش ماه شروع شده و کاملاً فرهنگی، اجتماعی و فرآیندی است و مراحل اولیه آن در مراکز فرهنگی هنری برگزار شد.
وی ادامه داد: در این رویداد، مخاطبان اصلی کودکان و نوجوان هستند. جشنواره بعد از داوری آثار در دو مرحله استانی و منطقهای، در یزد به مرحله ملی و بینالمللی رسیده است. خوشبختانه در این جشنواره، فضای فرهنگی شادی برقرار است. در بخش رقابتی، قصهگویان آئینی و ملی را داشتیم و نوجوانان، بزرگسالان، مادربزرگها و پدربزرگها، هنرنمایی میکنند.
رئیس بیست و چهارمین جشنواره بینالمللی قصهگویی تصریح کرد: خوشبختانه مادران به همراه فرزندانشان در این محفل فرهنگی حضور پیدا کردند؛ بنابراین خوشحالیم قصهگویی در قالب این رویداد شکل گرفته است. مهمترین سرمایه، کودکان و نوجوانان و خانوادهها هستند که شاهد حضور آنها هستیم. هدف اصلی جشنواره، ترویج قصهگویی بین اقشار مختلف است.
مروج درباره آمار مشارکتکنندگان در جشنواره قصهگویی گفت: بیش از ۱۲ هزار قصهگو در بیست و چهارمین دوره جشنواره ثبتنام کردند و ۱۱۰ قصهگو به مرحله ملی راه پیدا کردند. اگر زیرساختهای جشنواره بود بیشتر استقبال را داشتیم
نظر شما