به گزارش خبرنگار ایمنا، در روز پایانی مسابقات تنیس رویمیز انتخابی قهرمانی ۲۰۲۳ جهان که به میزبانی دوحه قطر برگزار میشود، جایگاه تنها نماینده باقیمانده ایران نیز پس از انجام دیدار خود مشخص شد و بدینترتیب نوشاد عالمیان پس از اینکه نتوانست به سهمیه انفرادی مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۲۳ دست پیدا کند، برای تعیین جایگاه در این مسابقات به رقابت پرداخت.
نوشاد عالمیان روز گذشته یک بازی خود را با پیروزی به پایان رسید و بازی دوم را با واگذار کرد از این رو امروز _جمعه بیستودوم دیماه_ برای کسب مقام بیستوهفتم با نماینده هنگکنگ به رقابت پرداخت و در پایان پیروز شد در رده بیستوهفتم این مسابقات قرار گرفت.
نتیجه بازی عالمیان بهشرح زیر است:
نوشاد عالمیان (رنگینگ جهانی ۸۱) ۴ _ هو کوانکیت از هنگکنگ (رنکینگ ۱۱۲ جهان) ۳
ایران در مسابقات انتخابی قهرمانی ۲۰۲۳ جهان در قاره آسیا چهار نماینده داشت که نیما عالمیان، امیرحسین هدایی و امین احمدیان موفق شدند در انفرادی به سهمیه جهانی دست پیدا کنند و در دو نفره هم تیم برادران عالمیان و تیم امیرحسین هدایی و امین احمدیان سهمیه گرفتند. نوشاد عالمیان هر چند در این مسابقات موفق نشد سهمیه انفرادی را بهدست بیاورد، اما از طریق رنکینگجهانی این شانس را دارد که به سهمیه جهانی برسد.
نظر شما