آیا چین با ساخت سیستم GIS رقیب آمریکا می‌شود؟

یک ستاره‌شناس و مخترع فناوری‌های حوزه نجوم گفت: کشور چین در حال‌حاضر می‌تواند فرستنده‌ای مشابه GIS برای ایستگاه فضایی خود طراحی کند و به‌واسطه آن، بخش زیادی از مخابرات زمین را تحت کنترل بگیرد؛ به وسیله این کار سیستم GIS آمریکا کاملاً کنار گذاشته می‌شود.

محسن منتظری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به اهداف سازمان فضایی چین و کاربردهای اصلی ایستگاه فضایی این کشور، اظهار کرد: به‌طورکلی در رابطه با کاربردهای ایستگاه‌های فضایی اطلاعات بسیار زیادی وجود دارد، اما هدف اصلی چین از ساخت ایستگاه فضایی توسعه صنایع خود است.

وی افزود: هدف اصلی چین از ساخت ایستگاه فضایی بهره‌وری از آن برای توسعه صنایع مختلف است؛ درواقع هزینه‌هایی که سازمان فضایی چین برای پروژه‌های مختلف در نظر می‌گیرد، کاملاً هدفمند است.

این ستاره‌شناس و مخترع فناوری‌های حوزه نجوم ادامه داد: کشور چین پروژه‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت بسیاری در صنایع فضایی خود، مشخص کرده است که این پروژه‌ها صرفاً برای مطالعه و تحقیقات نیست، به همین دلیل قطعاً برای ایستگاه فضایی خود کاربردهای نظامی نیز در نظر گرفته است.

وی در رابطه با اهداف صنایع فضایی این کشور گفت: کشور چین درحال‌حاضر می‌تواند فرستنده‌ای مشابه GIS برای ایستگاه فضایی خود طراحی کند و به واسطه آن، بخش زیادی از مخابرات زمین را تحت کنترل گیرد.

منتظری در همین رابطه ادامه داد: به وسیله این کار، سیستم GIS آمریکا کاملاً کنار گذاشته می‌شود و تمام کشورهای آسیا می‌توانند از سیستم چین بهره‌مند شوند.

وی افزود: در این شرایط ماهواره و هوانوردی از طریق سیستم آسیایی صورت می‌گیرد که متولی آن کشور چین شده و روسیه، ایران، هند و سایر کشورهای این قاره نیز می‌توانند از آن بهره‌مند شوند.

کد خبر 633439

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.