علی چگینی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: با توجه به قانونی که در شهریور ماه ۱۴۰۰ ابلاغ شد دولت مکلف بود نسبت به تأمین مسکن افراد ضعیف چه در قسمتهایی که امکان ساخت و ساز جدید وجود دارد چه در محلهها و سکونتگاههای غیررسمی اقدام کند.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه بیش از ۶۰ درصد از مساحت شهر اراک در بافتهای ناکارآمد است و شهروندان این مناطق از امکانات رفاهی و کالبدی شهر به اندازه کافی برخوردار نیستند، دولت مکلف است سازوکاری برای رونق ساختوساز این منطقه در نظر بگیرد.
عضو شورای اسلامی شهر اراک افزود: مهمترین علتی که باعث میشود اداره کل راه و شهرسازی نتواند در این مناطق اقدامی را صورت دهد عدم صدور اسناد مالکیت بود که مقرر شد طبق بند کاف قانون بودجه ۱۴۰۱ آئین نامهای برای این کار نوشته شود تا آن دسته از اراضی که دولت ادعای مالکیت آن را دارد به مردم واگذار شود تا امکان توانمند سازی بافت ناکارآمد شهر و اجرای آئین نامههای شهری در آن ایجاد شود.
چگینی تاکید کرد: به موجب این اقدام با قیمت بسیار ناچیزی این املاک به مردم واگذار میشود و از آنجا که این املاک ریزدانه هستند و بیشتر در متراژهای زیر ۱۵۰ متر ساخته شدهاند، هیچ مانعی در این زمینه وجود ندارد و میتوانیم شاهد ایجاد زیرساختهای شهری در این محلات را ایجاد باشیم.
وی افزود: در صورتی که افراد برای خرید عرصه و صدور پروانه اقدام کنند، تمهیدات ویژهای در نظر گرفته شده است تا شهرداری به هیچ عنوان تحت عنوان کمیسیون ماده ۱۰۰ مداخلهای در این روند نداشته باشد.
عضو شورای اسلامی شهر اراک گفت: در ساختوساز در این نواحی نیز به دنبال در نظر گرفتن مشوقهایی بالای ۶۰ درصد تخفیف در عوارض ساختوساز هستیم و حتی اگر امکان آن باشد در صدد هستیم مبلغ عوارض را به صفر برسانیم.
نظر شما