به گزارش خبرنگار ایمنا، سرهنگ ایوب گرامی امروز _دوشنبه دوازدهم دیماه_ در آئین افتتاحیه دومین دوره بصیرت مدیران لایه دوم فرماندهی انتظامی استان اصفهان، اظهار کرد: بصیرت باعث تعالی و عاقبت بخیری انسان مسلمان و مؤمن میشود و آنچه شهید حاج قاسم سلیمانی را به سردار دلها تبدیل کرد نیز بصیرت بالای وی بود.
وی با اشاره به ابعاد بصیرت، ادامه داد: بصیرت مانند چراغی پرنور در ظلمات و تاریکی است که باعث تشخیص حق از باطل و دوست از دشمن میشود، بصیرت یعنی اینکه در دوران طاغوت به استخدام ارتش درآمدن اما بعد از انقلاب اسلامی به سردار دلها تبدیل شدن، بصیرت یعنی اینکه شهید حججی که ستوان یک بود تبدیل به حجت خدا بر روی زمین شود.
معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی استان اصفهان با بیان اینکه بصیرت به داشتن سواد و دانش و عبادت زیاد نیست، تصریح کرد: چه بسا انسانهای زیادی بودند که از تحصیلات بالایی برخوردار بودند و بسیاری از افراد نیز بودند که مانند برصیصای عابد دارای زهد و عبادت فراوان بودند و پیشانی آنها از بیشماری سجده کردن پینه بسته بود، اما بصیرت نداشتند و در شناخت حق از باطل دچار اشتباه شدند.
وی با اشاره به جنگ شناختی_ادراکی دشمن علیه نظام اسلامی، اضافه کرد: آنچه باعث پیروزی ما در این جنگ میشود، جهاد تبیین است، چرا که تبیین باعث آگاهی مردم، خنثی شدن توطئهها و دشمنشناسی میشود، بنابراین نباید از این جهاد غافل شویم.
سرهنگ گرامی افزود: در جهاد تبیین باید با افرادی که دارای انحراف فکری و اخلاقی هستند دوست شویم و از راه دوستی و مهربانی مسائل را تبیین کرده و او را از راهی که رفته بازگردانیم و اجازه ندهیم در زمین دشمن بازی کند.
وی ادامه داد: یکی دیگر از اقداماتی که در جهاد تبیین باید انجام دهیم، مراقبت از خانواده و فرزندان خود است، باید مراقب حضور آنها در فضای مجازی باشیم و در مورد مسائلی که در این فضا مطرح میشود، با آنها بحث و گفتوگو کنیم تا فریب تبلیغات دروغین فضای مجازی را نخورند.
معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی استان اصفهان با بیان اینکه تزریق امید به جامعه یکی از اقداماتی است که باید در جهاد تبیین انجام شود، خاطرنشان کرد: درست است که مشکلات وجود دارد اما آینده روشنی در پیش داریم و این انقلاب بیتردید به انقلاب حضرت حجت (عج) متصل خواهد شد، بنابراین هرکس که یاس و ناامیدی در جامعه ایجاد کند، دانسته یا ندانسته به دشمن کمک کرده است.
نظر شما