۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۶:۰۹

خبرگزاری ایمنا: معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم اضهار داشت: درخصوص ارتقا و دانش افزایی اساتید در آئین نامه ارتقاء، انجام فعالیت های فرهنگی اساتید در دانشگاهها و پیوند هرچه بیشتر استاد و دانشجو و نقش ترویجی استاد مد نظر گرفته شده است.

به گزارش ایمنا، وی افزود : به دلیل همین نگاه ویژه به اساتید ، شورای عالی انقلاب فرهنگی جذب اساتید را بر عهده گرفت و این به خاطر ورود اساتید صالح به دانشگاه ها انجام شد و فرض بر این بود که اساتید جدیدالورود انسانهای متعهد و متخصصی هستند که باید در دانشگاه ها انسان تربیت کنند.
خواجه سروی همچنین تشکیل معاونت فرهنگی را از دیگر فعالیت های وزارت علوم با همکاری دولت و شورای عالی انقلاب فرهنگی عنوان کرد و گفت : تشکیلات و ساختار کامل این معاونت تنظیم شده و به زودی از طریق وزارت علوم ابلاغ می شود.
وی افزود: ما از سال ۱۳۸۴ در وزارت علوم به دنبال بازگرداندن حوزه فرهنگی به این وزارتخانه بودیم و بالاخره این کار انجام شد و برای آن برنامه ریزی کردیم که ویرایش، اولیه برنامه فرهنگی وزارت علوم تحت عنوان دانشگاه تمدن ساز اسلامی ، ایرانی بود که در نظر داریم با برنامه ریزی های دقیق آن را به پیش ببریم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر هماهنگی و دست به دست دادن مسئولان دانشگاهی در انجام امور فرهنگی گفت: اگر بخواهیم دانشگاه انسان هایی مدنظر جمهوری اسلامی به عنوان خروجی تحویل جامعه دهد، باید همه مسئولان و اساتید دست به دست همه دهیم و نقش یک مربی فعال را بازی کنیم که در کنار آموزش و پژوهش سبک زندگی را نیز به دانشجویانش یاد می دهد و به جنبه های تعهدی دانشجو یان نیز اهمیت می دهند و البته مدیریت دانشگاه ها نیز باید در این مسیر طی طریق کنند.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم گفت: اگر این سبک و رویه را دنبال کنیم تمام موارد آسیبی در دانشگاهها و همچنین در بین دانشجویان به سادگی رفع می شود و ما باید این کار را به عنوان یک رسالت تلقی کنیم.
کد خبر 62751

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.