به گزارش خبرنگار ایمنا، صدیقه واعظیفرد امروز _دوشنبه بیست و یکم آذرماه_ در برنامه شهرگاه، هم اندیشی دانشگاه و مدیریت شهری که با موضوع برنامهریزی شهری در دانشگاه پیام نور استان اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: رویداد شهرگاه ابتکار عملی نوین از سوی شهرداری در هفته پژوهش و فناوری است، اما آنچه که مهم است اتفاقات پس از برگزاری این سلسله رویدادهاست.
وی افزود: انتظار جامعه دانشگاهی برطرف شدن موانع و چالشها پیش پای پژوهشگران و اساتید دانشگاهی است. امیدواریم سلسله جلسات پژوهشی به حل مسئله شهری و چالشهای مدیریت شهری منجر شود.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور استان تصریح کرد: «پژوهش» فعالیت اصلی دانشگاه بوده و جزو جدایی ناپذیر آن است ولی شایستهتر است پژوهشهای دانشگاهی براساس تقاضا صورت گیرد تا منجر به حل مسئله شود.
وی افزود: جهتدهی پژوهشهای دانشگاهی چه در زمینه پایاننامههای دانشجویان و چه پژوهشهای اعضای هیئت علمی به سمت کاربردی بودن و حل چالشهای جامعه، امری شایسته است. متأسفانه عمدتاً دستگاههای حاکمیتی در گذشته به پژوهش نگاهی فانتزی داشتهاند و نظری در رابطه با اینکه پیش از هر اقدامی باید پژوهش صورت گیرد، نداشتهاند.
واعظی فرد خاطرنشان کرد: متأسفانه در گذشته تا مسئلهای به مرحله بحرانی نرسیده بود نگاهی به سمت پژوهش و پژوهشگر وجود نداشت. نباید فراموش کنیم که پژوهش زمانی پاسخگو است که مسئله به مرحله اضطرار نرسیده باشد؛ شاهد عینی این ادعا، مسائلی چون آب و خشکسالی شهر اصفهان است که بارها پیش از حاد شدن شرایط کارشناسان متذکر آن شده بودند.
نظر شما