لزوم کاستن از هزینه‌های جاری و غیرضروری در بودجه ۱۴۰۲

رئیس کمیسیون پایش و نظارت بر مصوبات شورای اسلامی شهر اصفهان با تأکید بر لزوم کاستن از هزینه‌های جاری و غیرضروری در بودجه ۱۴۰۲، گفت: بسیاری از هزینه‌های جاری در شهرداری تنها هدر دادن پول است و قابلیت توجیه ندارد، لذا امسال سختگیرانه به سراغ بخشی از این هزینه‌ها خواهیم رفت.

به گزارش خبرنگار ایمنا، احمدرضا مصور امروز _یکشنبه بیستم آذر_ در نطق میان دستور شصت‌وهفتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب در بیانات خود نکته‌ای را مورد تاکید قرار دادند مبنی بر اینکه باید فرصت خدمت را مغتنم بشماریم و بدانیم فرصت‌ها همچون ابر گذران هستند، لذا به خود و همکاران تاکید می‌کنم که باید به اصول امور پرداخت و وقت و همت هر یک از ما باید صرف امور شورا و شهرداری شود و اگر از این امر تخطی کنیم باید پاسخگوی درگاه الهی باشیم.

وی با اشاره به فصل بودجه‌نویسی گفت: امیدوارم امسال در بودجه‌نویسی شاهد توجه ویژه به حوزه بانوان باشیم. من باغ بانوان و بعضی مسائل خوبی که برای این قشر وجود دارد را کافی نمی‌دانم، بلکه جهت‌گیری بودجه‌ای باید به سمت سه محور ورزش، تفریح و آرامش بانوان و دختران برود و این موضوع را به عنوان یک وظیفه ملی در نظر بگیریم، زیرا اغتشاشات اخیر نشان داد که دشمن در این قشر طمع کرده است و نقشه آن‌ها بی‌دلیل نیست، این در حالی است که بعضی نقصان‌ها را در این حوزه اعم از نگاه و زیرساخت‌ها داشتیم.

رئیس کمیسیون پایش و نظارت بر مصوبات شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به حوزه نوجوانان و جوانان گفت: در این حوزه نیز سه رویکرد ورزش، هیجان و تفریح را شاهد نیستیم، در جریان اغتشاشات اخیر بخشی از افراد جوانان و نوجوانان بودند که به هر دلیلی دچار غفلت و رسانه‌زدگی شدند و فکر می‌کنم یکی از دلایل آن توجه نکردن به این قشر به‌ویژه در سه حوزه‌ای است که به آن اشاره کردیم.

وی با بیان اینکه نوجوان و جوان فضایی ندارد که خلاقیت، ظرفیت و توانایی‌های خود را نشان دهد، اظهار کرد: این‌ها فضاهایی است که در بودجه سال آینده باید به مورد توجه قرار گیرد، به نحوی که در سال‌های آینده آن را توسعه دهیم.

مصور با تأکید بر لزوم کاستن از هزینه‌های جاری و غیرضروری در بودجه ۱۴۰۲، گفت: بسیاری از هزینه‌های جاری در شهرداری تنها هدر دادن پول است و قابلیت توجیه ندارد، لذا امسال سختگیرانه به سراغ بخشی از این هزینه‌ها خواهیم رفت.

وی با اشاره به اتصال نداشتن بعضی سازمان‌ها و شرکت‌ها به سامانه بودجه‌ای شهرداری گفت: هنوز چند سازمان و شرکت به این سامانه متصل نشده است، روز گذشته یکی از شرکت‌ها با گردن فرازی اعلام کرد که هیئت مدیره اجازه نداده است. این حرف بی‌ربط است، زیرا کسی که بودجه شهرداری را مصرف می‌کند باید پاسخگوی نظام بودجه‌ای و برنامه‌ریزی شهرداری باشد و این موضوع مورد تاکید شورا بوده است.

تاوان سردرگمی مدیران در انجام وظیفه را مردم می‌دهند

رئیس کمیسیون پایش و نظارت بر مصوبات شورای اسلامی شهر اصفهان با تأکید بر پرهیز از ارائه طرح‌های عجولانه، خیال‌پردازانه و شعاری و بدون پشتوانه کارشناسی گفت: زمزمه‌هایی می‌شنوم از طرح‌هایی که بودجه زیادی به خود اختصاص داده‌اند و در آرامش و سایه جلو می‌روند. بی‌شک اگر دوستان در شهرداری نتوانند توجیه منطقی برای این طرح‌ها و بودجه‌ها داشته باشند، در فصل بودجه اجازه اتفاقات خوبی پیرامون آن‌ها نخواهد افتاد.

وی خاطرنشان کرد: شهرداری طبق مصوبه شورای اسلامی شهر در طرح شفافیت مکلف است بند به بند راجع به طرح شفافیت گزارش دهد، بدان معنا که بگویند به طور دقیق چه باید می‌کرده و چه اتفاقاتی افتاده است. هنوز بعضی بندهای طرح اجرا نشده است و این موضوع منجر به یک نوع کم‌توجهی شهرداری به مصوبات شورا می‌شود، ضمن اینکه جبنه‌های قانونی موضوع پابرجا است.

مصور با اشاره به وضعیت چهارباغ گفت: کسبه چهارباغ شکایت‌های متعددی را ارائه کرده‌اند. تصمیماتی بدون حضور شهرداری اتخاذ می‌شود و بازیگر اصلی آن را حذف می‌کنیم، در حالی که تبعات آن دامن‌گیر شهرداری می‌شود. افراد تصمیم‌گیر بدانند که اینگونه تصمیم‌گیری‌های یک‌طرفه تنها منجر به سرمایه‌سوزی برای جمهوری اسلامی می‌شود.

وی ادامه داد: در چهارباغ ببینیم با سرمایه اجتماعی که چند سال کم‌کم به دست آمده چه کرده‌ایم. ضمن اینکه ناهنجاری‌هایی نیز اگر بود در کل شهر اصفهان توزیع شده است. مسئولان ذی‌ربط در جلسات شورا دعوت شده و درباره این شرایط توضیح دهند و اینگونه نباشد که سرمایه‌های اجتماعی نظام، که شهرداری هم یکی از مجموعه‌های نظام است از بین برود.

رئیس کمیسیون پایش و نظارت بر مصوبات شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: به‌تازگی بعضی از سازمان‌های نظارتی، به انجام مختلف همه آنچه در دوران گذشته را به فراموشی سپرده و با سکوت طی کردند از مدیران جدید طلب می‌کنند، ارسال چهار تا پنج نامه نظارتی در هفته عادی نیست، فشارهایی که سلیقه‌ای و قانونی نیست و این فشار مضاعف به مردم وارد می‌شود.

وی تاکید کرد: سردرگمی مدیران در انجام وظیفه گناهی است که تاوان آن را مردم با تهدید به دادگاه یا اعلام ترک فعل می‌دهند و مدیران را به سمت احتیاط غیرلازم می‌برد و در نهایت باعث می‌شود کار مردم بر زمین بماند.

مصور افزود: سازمان‌های نظارتی اعلام کنند در خصوص مسائل پروژه شهید کشوری، چشمه طوطی و گل نرگس چه اقداماتی انجام داده‌اند؛ در آینده اگر لازم باشد شورا باید به صراحت وارد موضوع شود. تخلف ساختمانی اگر بد است برای همه بد است و برای یک نهاد نظارتی خیلی بدتر است، لذا باید همه را به یک چشم دید و به‌طور قانونی با تخلفات همه برخورد شود.

کد خبر 625957

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.