خبرگزاری ایمنا: محمد مهدی اسماعیلی در نشست کارگروه مشترک فرهنگی و اجتماعی استان اصفهان و شهرستان کاشان در دانشگاه، با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب گفت: "ما نیازمند یک مهندسی و مدیریت جامع فرهنگی هستیم ".

به گزارش ایمنا،معاون سیاسی و امنیتی استاندار اصفهان گفت: تکیه بر ظرفیت ها و ایده پردازی فعالانه راهکار مقابله با جنگ نرم است. از نظر فرهنگی فعالیت های بسیار زیادی در بیشتر دستگاه های اجرایی کشور انجام می شود اما با این وجود، تا دست یابی به نقطه مطلوب فاصله وجود دارد.
وی تصریح کرد: تحولات سال ۱۳۸۸ در ظاهر یک اعتراض سیاسی بود اما ریشه های فرهنگی و اجتماعی گسترده ای در پشت آن پنهان شده بود.
وی تأکید کرد: این فتنه حاکی از یک جریان سیل آسا از توطئه های پیچیده دشمن بود که ثابت کرد آنها تلاش بسیاری برای ایجاد مشکل در حوزه فرهنگی نظام اسلامی انجام داده اند.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری اصفهان تصریح کرد: برای مقابله با چنین جریان هایی، برخورد منفعلانه و انتظار برای بهره مندی از دیدگاه های دیگران رویکرد فرهنگی مناسبی نیست.
اسماعیلی خاطرنشان کرد: پیشنهاد طرح های عملیاتی که پس از گذشت ۳۰ سال مباحثی غیرکارشناسی را مطرح کند پسندیده نظام اسلامی نیست.
وی یادآور شد: رویکرد فرهنگی بایستی آسیب شناسی شود تا بتوانیم مسیر رشد و تعالی همه جانبه نظام مقدس جمهوری اسلامی را هموار کنیم.
معاون استاندار و فرماندار ویژه کاشان نیز در این نشست، به تدوین سند چشم انداز کاشان در افق ۱۴۰۴ اشاره کرد و گفت: سند چشم انداز استان بایستی تدوین شود تا شهرستان ها نیز براساس آن برنامه های خود را تنظیم و طراحی کنند.
علیرضا جوادی افزود: مسئولان کاشان در حالی که هنوز سند چشم انداز استان اصفهان به مرحله تصویب نهایی نرسیده اقدام به تدوین سند چشم انداز این شهرستان کرده اند.
وی تصریح کرد: بر این اساس، سند چشم انداز کاشان نیازمند بازنگری و تغییراتی در برخی از بخش ها است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز در ابتدا این نشست، خواستار مساعدت مسئولان جهت عضویت این دانشگاه در کارگروه مشترک فرهنگی و اجتماعی استان اصفهان و شهرستان کاشان شد.
دکتر محمد حسین اعرابی با اشاره به معضلات حوزه سلامت و اهمیت روزافزون بهداشت روان گفت: اگر چه دانشگاه علوم پزشکی متولی سلامت می باشد اما نیازمند تعامل همه دستگاههای اجرایی است.
وی، ضمن اشاره به اجرای طرح هایی در راستای ارتقاء سلامت روان شهروندان توسط دانشگاه افزود: طرح پزشک خانواده نیز امسال باید در مناطق شهری شهرستان کاشان اجرا شود.
دکتر اعرابی با اشاره به اینکه در جامعه ما مردم در هنگام بیماری ابتدا به پزشک متخصص و بعد به پزشک عمومی مراجعه می کنند، تصریح کرد: فرهنگ سازی و تغییر این شیوه نیازمند تعامل و همکاری تمام دستگاه های اجرایی در کشور می باشد.
وی در پایان سخنان خود با بیان اینکه طرح پزشک خانواده شهری در ۵۲ کشور پیشرفته جهان اجرا می شود، گفت: فرهنگ سازی مهم ترین مقوله در ارتقاء شاخص های بهداشت و درمان است.
توجه به حوزه سلامت روان، تخصیص اعتبار به منظور ارتقای سرانه ورزشی، اجرای طرح جامع سند کاهش آسیب های اجتماعی و مقابله قانونی با مروجان خرافات و بدعت ها از جمله مواردی بود که توسط مسئولان دستگاه های اجرایی شرکت کننده در این کارگروه مطرح شد.
کد خبر 62572

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.