به گزارش خبرنگار ایمنا، بازار رمزارزها امروز روند خوبی را داشت اما با وجود اتفاقات مهم این چند وقت مانند ورشکستگی FTX احتمال بهبود بازار در بلندمدت وجود خواهد داشت و در کوتاهمدت پیشبینی تداوم وضعیت نوسانی را خواهیم داشت.
آخرین تحولات قیمتی رمزارزهای برتر بازار
بیتکوین (BTC): ۱۶ هزار ۶۱۷ دلار
تغییرات: رشد ۰.۷۸ درصدی
اتریوم (ETH): یک هزار ۲۱۶ دلار
تغییرات: رشد ۲.۶۸ درصدی
بایننسکوین (BNB): ۳۱۰ دلار و ۵۲ سنت
تغییرات: رشد ۱.۸۵ درصدی
ریپل (XRP): ۰.۴۰۸ دلار
تغییرات: رشد ۳.۳۳ درصدی
کاردانو (ADA): ۰.۳۱۸ دلار
تغییرات: رشد ۲.۷۸ درصدی
سولانا (SOL): ۱۴ دلار و ۳۱ سنت
تغییرات: رشد ۱.۴۹ درصدی
دوجکوین (DOGE): ۰.۰۹۲۲ دلار
تغییرات: رشد ۱۲.۸۳ درصدی
پالیگان (Polygon): ۸۵ سنت
تغییرات: رشد ۳.۸۵ درصدی
پولکادات (DOT): پنج دلار و ۳۱ سنت
تغییرات: رشد ۱.۹۶ درصدی
ترون (TRON): ۰.۰۵۳۲ دلار
تغییرات: رشد ۱.۹۰ درصدی
آوالانچ (Avalanche): ۱۲ دلار و ۹۷ سنت
تغییرات: رشد ۲.۸۳ درصدی
تحلیل تکنیکال بیت کوین
حمایت: ۱۴ هزار دلار، خط میانی و کف کانال نزولی
مقاومت: ۱۸ هزار ۹۵۷ دلار و سقف کانال نزولی
پیش بینی: بیت کوین در سقف خود دارای یک مقاومت داینامیک بسیار قوی است تا زمانی که زیر این سطح است پیش بینی میشود روند به همین صورت تداوم داشته باشد.
(سیگنالی در خصوص خرید و فروش نیست)
دامیننس
دامیننس بیت کوین: ۴۰.۰۷ درصد
دامیننس اتریوم: ۱۸.۶۸ درصد
(منظور از دامیننس یک ارز دیجیتال، درصد سهم ارزش دلاری آن ارز در مقایسه با ارزش دلاری کل ارزهای دیجیتال در دنیا است. یعنی یک ارز دیجیتال چه میزان از سهم بازار را به خود اختصاص داده است. )
ارزش بازار رمزارزها در مقابل حوزه دیفای
ارزش بازار رمزارزها: ۷۶۰ میلیارد ۹۱۹ میلیون دلار
ارزش بازار حوزه دیفای: ۳۵ میلیارد ۲۵ میلیون دلار
شاخص ترس و طمع
تداوم وضعیت ترس شدید در بازار.
اخبار بازار رمزارزها
سال ۲۰۲۳ اتفاقات بهتری برای ارزهای دیجیتال رخ خواهد داد
چانگ پنگ ژائو، مدیرعامل صرافی بایننس، طی سخنرانی خود در یکی از رویدادهای مرتبط با این صرافی که در آتن، پایتخت یونان، برگزار شده گفته است که صنعت ارزهای دیجیتال در ششماهه دوم سال ۲۰۲۲ بسیار بد عمل کرده و انتظار دارد در سال ۲۰۲۳ اتفاقات بهتری رخ دهد.
حجم معاملات DEXها افزایش یافته است
بررسی آمار بازار ارزهای دیجیتال نشان میدهد که سه صرافی غیرمتمرکز برتر این حوزه با افزایش حجم معاملات روبهرو بودهاند. صرافیهای یونیسوآپ، بلنسر و سوشیسوآپ در ۳۰ روز گذشته مجموعاً هفت میلیارد دلار حجم تراکنش داشتهاند. از نظر حجم معاملات و ارزش کل سرمایه قفلشده، یونیسوآپ بین دیگر صرافیهای غیرمتمرکز در رتبه اول قرار گرفته که نشاندهنده افزایش قابلتوجه حجم معاملات در این پلتفرم است.
بیش از ۷۵ درصد سرمایهگذاران شیبا در ضرر هستند
بر اساس دادههای کوین مارکت کپ، در حال حاضر حدود ۷۶ درصد از سرمایهگذاران شیبا در ضرر، ۱۵ درصد در سود و ۹ درصد باقیمانده نیز در نقطه سربهسر هستند. بررسی دادههای آنچین نیز نشان میدهد که ۵۲ درصد سرمایهگذاران شیبا توکنهای خود را بیشتر از یک سال نگه داشتهاند؛ در حالی که عمر ۴۰ درصد از سرمایهگذاران کمتر از دوازده ماه است و هشت درصد باقیمانده نیز کمتر از یک ماه است که بر روی شیبا سرمایهگذاری کردهاند.
متامسک آدرس آیپی و دادههای کیف پول اتریوم کاربران را جمعآوری خواهد کرد
کانسنسیس، در بیستوسوم نوامبر _دوم آذر_ بیسروصدا سیاستهای حفظ حریم خصوصی خود را بهروز کرد. در این بهروزرسانی، بندی وجود دارد که به اینفورا اجازه میدهد تا دادههای بیشتری را از تراکنشهای اتریوم جمعآوری کند. کانسنسیس شرکت پشتیبان اینفورا و متامسک، محبوب ترین کیف پول اتریوم در جهان است. در حقیقت، در زمان استفاده از اینفورا، ارائهدهنده RPC در متامسک، آدرس آیپی و دادههای کیف پول اتریوم شما را در هنگام ارسال تراکنش جمعآوری میکند.
حدود ۱۰,۰۰۰ بیت کوین از کیف پول منتسب به مت گاکس خارج شد
یک کیف پول منتسب به صرافی BTC-e که به هک مت گاکس در سال ۲۰۱۴ (۱۳۹۲) مرتبط است، روز چهارشنبه بزرگترین تراکنش خود را از اوت ۲۰۱۷ (مرداد ۱۳۹۶) انجام داد. این کیف پول در مجموع ۱۰,۰۰۰ بیت کوین هفت ساله به ارزش ۱۶۷ میلیون دلار را برای دو گیرنده ناشناس ارسال کرد. پس از این انتقال تراکنشها تقسیم شدند، ۳,۵۰۰ بیت کوین به چندین کیف پول و ۶,۵۰۰ بیت کوین باقی مانده نیز به یک کیف پول منتقل شد.
استارلینگ بنک پرداخت با کارت ارز دیجیتال را متوقف کرد
استارلینگ بنک، یک نئوبانک که بیش از یک میلیون حساب در بریتانیا دارد، به مشتریان خود اعلام کرده که دیگر از تراکنشهای ارز دیجیتال پشتیبانی نمیکند. این بانک در حساب توییتری خود نوشته که در حال بازنگری موضع خود در برابر جرایم مالی است و ریسک فعالیت در حوزه ارز دیجیتال را زیاد میداند. در نتیجه، استارلینگ بنک تمام پرداختها با کارت ارز دیجیتال خود را متوقف کرده و بر تراکنشهای جاری و آینده محدودیتهایی اعمال کرده است.
نظر شما