افزایش ۱۷ درصدی تولید انار در اصفهان

کارشناس میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری اداره جهاد کشاورزی اصفهان با بیان اینکه امسال برداشت انار از سطح زیر کشت در استان اصفهان ۹۴ هزار تن بوده است، گفت: نسبت به سال گذشته برداشت انار افزایش ۱۷ درصدی داشته است.

مصطفی طیاری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: شرایط اقلیمی مناسب، واقع نشدن اتفاقات پیش‌بینی نشده، به‌علاوه گل‌دهی به‌موقع انارها موجب افزایش برداشت این محصول شد.

وی افزود: در این حال همین شرایط اقلیمی باعث آفتاب‌سوختگی این محصول شد و به افت قیمت آن منجر شده است.

کارشناس میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری اداره جهاد کشاورزی اصفهان اضافه کرد: انار از میوه‌هایی است که نیاز به تابستان گرم و زمستان سرد دارد، البته نه به آن میزان سردی که موجب سرمازدگی محصول شود.

به گفته طیاری، شهرضا، نطنز، کاشان و اردستان دارای بهترین محصول انار در اصفهان هستند؛ انار اصفهان قابل قیاس با انارهای برندی چون ساوه است.

وی گفت: انار دانه‌سیاه اصفهان، انار سبزه اردستان، انار شهرضا، نادری بادرود و جلال‌آباد نجف‌آباد از انارهای مرغوب و صاحب‌نامی است که در اصفهان تولید می‌شود.

کارشناس میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری اداره جهاد کشاورزی اصفهان، خاطرنشان کرد: برای توسعه کشت و ارتقای کیفیت این محصول، لازم است باغات جدید انار شناسایی، اصلاح و بازسازی شود.

طیاری گفت: امسال برداشت انار از سطح زیر کشت در استان اصفهان ۹۴ هزار تن بوده و نسبت به سال گذشته افزایش ۱۷ درصدی داشته است.

کد خبر 619661

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.