بهترین پی دی اف خوان اندروید فارسی و ای‌ او اس + Pdf Reader اصلی و ادیت

Portable Document Format یا به اختصار PDF، یکی از فرمت‌های داکیومنت است که ویژگی پرتابل بودن دارد و در کامپیوتر یا گوشی مقصد، فونت و ظاهر متن و ساختار صفحه‌ها به هم نمی‌ریزد.

به گزارش ایمنا، در سیستم یا PC شما همراه با نصب ویندوز یا نرم‌افزارهایی مثل مجموعه مایکروسافت آفیس تعدادی فونت نصب می‌گردد. حالا اگر بخواهید متنی تایپ کنید و بخواهید آن متن را در سیستمی که فاقد آن فونت است اجرا کنید به مشکل خواهید خورد و ممکن است آن فونت را اصلاً پیدا نکنید یا نسخه‌هایی دیگر از آن را بیابید که تفاوت ظاهری داشته باشند و در نتیجه تمام متون شما بهم‌ریخته خواهد شد ، در واقع این موضوع باعث ساخت PDF شد ، ویژگی اصلی پی‌دی‌اف نیاز نداشتن به فونت است و در تمام حالات ساختار خود را حفظ خواهد کرد .

فایل PDF چیست؟

کمپانی معروف ادوبی در سال ۱۹۹۰ فرمتی به اسم PDF را معرفی کرد تا دو مشکل اصلی را حل کند. اولین نیاز و مشکل این بود که کاربران به فرمتی نیاز داشتند که بتوان آن را در پلتفرم‌های مختلف مثل ویندوز و غیره توسط نرم‌افزارهای ساده‌ای تحت عنوان PDF Reader باز کرد. دومین نیاز که این روزها هم مطرح است، حل کردن مشکل به هم ریختگی فونت و ساختار صفحات است. با استفاده از PDF این مشکل نیز برطرف می‌شود.

فایل‌های PDF فقط شامل متن نیستند بلکه می‌توان در فایل PDF از عکس و لینک و ویدئوها و دکمه‌های تعاملی و فرم‌ها و حتی گرافیک سه‌بعدی استفاده کرد که البته در مورد برخی انواع محتوا، نرم‌افزاری که قرار است فایل PDF را باز کند، می‌بایست قابلیت‌های خاص را پشتیبانی کند. در فایل‌های پی‌دی‌اف می‌توانید فایل فونت یا حداقل حروفی که در داکیومنت استفاده شده را هم به صورت توکار یا Embedded اضافه کنید تا مشکلی در نمایش صحیح به وجود نیاید.

در مجموع دو مدل اپلیکیشن برای کار با فایل‌های PDF وجود دارند. همانطور که در ابتدا گفته شد، نخستین مدل، مخصوص مصارف تجاری و حرفه‌ای است. این اپلیکیشن‌ها به شما اجازه می‌دهند که فایل‌های PDF را باز کنید، به پر کردن فرم‌ها بپردازید، نام و امضایتان را در آن‌ها درج کنید و قابلیت‌هایی از این دست. این اپلیکیشن‌ها بیشتر برای افرادی مناسب است که کسب و کاری حرفه‌ای دارند، دانشجو هستند و یا کسانی که می‌خواهند فرمی را پر کرده، امضا کنند و برای سازمانی ارسال کنند.

نوع دیگر پی‌دی‌اف خوان‌ها بیشتر برای سرگرمی استفاده می‌شوند. بسیاری از مردم کتاب‌های الکترونیکی خود را به فرمت PDF تغییر می‌دهند. یک پی‌دی‌اف خوان درست و حسابی از قابلیت‌هایی مانند چپتربندی، حالت مطالعه، حالت‌های مختلف برای اسکرول و ویژگی‌های مشابه پشتیبانی می‌کند. از جمله این اپلیکیشن‌ها می‌توان به Google Play Books و Moon+ Reader اشاره کرد. این اپ‌ها معمولاً از دیگر فرمت‌های کتاب‌های الکترونیکی هم پشتیبانی می‌کنند.

بهترین پی دی اف خوان اندروید فارسی و ای‌ او اس + Pdf Reader اصلی و ادیت

برنامه Xodo PDF Reader

اپلیکیشن Xodo PDF Reader یکی از بهترین برنامه‌های PDF خوان برای اندروید محسوب می‌شود که امکانات متعدد و پیشرفته‌ای را به شکل رایگان در اختیار علاقه‌مندان می‌گذارد. کاربران می‌توانند از طریق این اپ در کنار خواندن اسناد و کتاب‌ها، اقدام به ساخت فایل‌های PDF با دوربین موبایل خود یا عکس‌های آماده و اسناد آفیس نیز کنند. پر کردن، ذخیره‌سازی و ارسال فرم‌ها هم به آسانی در داخل آن قابل انجام است. نباید از امکان حاشیه نویسی و هایلایت کردن متن هم غافل شویم.

یکی دیگر از قابلیت‌های جالب برنامه Xodo PDF Reader، امکان دسترسی اشتراکی به فایل‌های PDF است که نیازی به ثبت نام و پرداخت حق اشتراک هم ندارد. پشتیبانی مناسب از پلتفرم‌های ذخیره‌سازی ابری مثل دراپ باکس، گوگل درایو و وان درایو از دیگر نقاط قوت این اپ به نظر می‌رسد. همگام‌سازی خودکار فایل‌های ابری با منبع نیز انجام می‌گیرد و می‌تواند خیال کاربران را بابت ذخیره شدن آخرین تغییرات صورت گرفته، راحت کند.

برنامه Foxit PDF Editor

اپلیکیشن Foxit PDF Editor یکی از عناوین مطرح و قدیمی برای ویرایش فایل‌های پی‌دی‌اف در رایانه‌ها است که نسخه اندروید آن هم توانسته محبوبیت زیادی میان کاربران به دست آورد. از میان ویژگی‌های کلیدی آن می‌توان به بارگذاری سریع فایل‌ها، کنترل آسان جهت نمایش و میزان روشنایی صفحه و تغییر آسان رنگ پس‌زمینه اشاره کرد. ابزارهای ساده حاشیه نویسی و یادداشت‌برداری هم در کنار قلم برای وارد کردن دست نوشته وجود دارد. کاربران می‌توانند با استفاده از قابلیت ConnectedPDF اقدام به اشتراک‌گذاری آخرین تغییرات صورت گرفته در اسناد و متون با دیگر افراد نیز کنند.

کار با فرم‌های PDF یکی از مهم‌ترین مزایای برنامه Foxit است که امکان پر کردن و ذخیره‌سازی آن‌ها را همراه با پشتیبانی از پروتکل‌های HTTP، ایمیل و FTP فراهم می‌سازد. اگرچه امکانات پایه و استاندارد این اپ به صورت رایگان ارائه شده است؛ اما موارد پیشرفته‌تر از جمله تبدیل فایل‌های PDF، ادغام اسناد، رمزگذاری روی فایل‌ها و استفاده از مجوزهای دیجیتال تنها در اختیار کاربران نسخه پرمیوم قرار می‌گیرند.

بهترین پی دی اف خوان اندروید فارسی و ای‌ او اس + Pdf Reader اصلی و ادیت

برنامه All PDF

اپلیکیشن All PDF یکی دیگر از بهترین برنامه‌های PDF خوان برای اندروید است که امکانات آن به صورت کاملاً رایگان ارائه می‌شود؛ اما در عوض دارای تبلیغات درون برنامه‌ای است که احتمال دارد برای برخی از افراد آزاردهنده به نظر برسد. قابلیت‌های متنوعی مثل ادغام فایل‌ها با هم یا تکه تکه کردن اسناد در آن به چشم می‌خورد که گزینه‌های مناسبی برای یک اپ رایگان به شمار می‌روند.

تبدیل فایل‌های PDF به عکس و کاهش حجم فایل‌ها از دیگر ویژگی‌های برنامه All PDF است. همچنین می‌توان قسمتی از متن را به صورت مجزا از فایل استخراج کرد. امکان نشان‌دار کردن اسناد جهت دسترسی آسان‌تر به آن‌ها هم از جمله امکانات مرتبط با مدیریت فایل‌ها است که می‌تواند کاربردی و مفید واقع شود.

برنامه WPS Office

اپلیکیشن WPS Office یکی از محبوب‌ترین ابزارهای آفیس در سیستم عامل اندروید محسوب می‌شود که دارای قابلیت داخلی برای کار با فایل‌های PDF هم هست. کاربران می‌توانند به آسانی اقدام به باز کردن فایل‌ها از روی حافظه داخلی دستگاه خود نمایند، آن‌ها را متناسب با صفحه نمایش دستگاه کراپ کنند و در نهایت روی فضای ذخیره‌سازی ابری قرار دهند. ویژگی مطالعه در شب هم می‌تواند آزار چشم‌ها را کاهش دهد.

برنامه WPS Office ویژگی اسکن اسناد و تبدیل آن‌ها به فرمت PDF را هم دارا است. همچنین می‌توان انواع فایل‌های آفیس مثل ورد، اکسل و پاورپوینت را هم در داخل آن به پی‌دی‌اف تبدیل نمود. برخی دیگر از قابلیت‌ها مثل امضا کردن فرم‌ها، ادغام چند فایل با هم و… تنها در نسخه پرمیوم اپ قرار دارند. پیش از نصب به این نکته دقت داشته باشید که نسخه رایگان دارای تبلیغات درون برنامه‌ای نیز هست.

بهترین پی دی اف خوان اندروید فارسی و ای‌ او اس + Pdf Reader اصلی و ادیت

برنامه PDF Viewer

اپلیکیشن PDF Viewer محصولی از شرکت گوگل است که به دلیل سادگی و کارآمدی در میان بهترین برنامه‌های PDF خوان برای اندروید قرار می‌گیرد. البته گوگل مدتی است که پشتیبانی از این اپ را متوقف کرده و دیگر نمی‌توان از طریق گوگل پلی به آسان دسترسی داشت. خوشبختانه علاقه‌مندان هنوز می‌توانند با دانلود فایل APK از منابع دیگر، اقدام به نصب آن روی دستگاه خود نمایند.

برنامه PDF Viewer گوگل در کنار باز کردن فایل‌های پی‌دی‌اف، دارای قابلیت جستجوی داخلی است که می‌توان به کمک آن یک کلمه یا عبارت مورد نظر را در متن پیدا کرد. انتخاب قسمت خاصی از متن و زوم هم از دیگر ویژگی‌های ساده آن هستند که خواندن فایل‌ها را آسان‌تر می‌کنند. کاربران می‌توانند از تعامل این اپ با گوگل درایو نیز برای دسترسی به فایل‌های خود استفاده نمایند. در نهایت توجه داشته باشید که پس از نصب، آیکن آن در میان لیست اپ‌ها نمایش داده نمی‌شود و تنها هنگام باز کردن اسناد گزینه‌ای برای استفاده از آن مشاهده خواهید کرد.

برنامه PDF Reader Classic

اپلیکیشن PDF Reader Classic عنوانی کمتر شناخته شده در میان بهترین برنامه‌های PDF خوان برای اندروید است که اغلب قابلیت‌ها و امکانات مورد نیاز برای کار با چنین فایل‌هایی را در اختیار کاربران می‌گذارد. هنگام باز کردن فایل‌ها با سه گزینه برای نحوه نمایش مواجه خواهید شد که یکی از آن‌ها مختص به مطالعه کتاب‌های الکترونیک است و از فرمت‌های مختلفی مثل EPUB و MOBI در کنار DjVu و RTF پشتیبانی به عمل می‌آورد.

برنامه PDF Reader Classic برای مشاهده ارائه‌های پاورپوینت، نت‌های موسیقی و کمیک‌ها هم کاربرد دارد. پشتیبانی از چندین تب به صورت همزمان یکی دیگر از ویژگی‌های خوب آن است که جابه‌جایی میان فایل‌های مختلف را آسان‌تر می‌کند. تبدیل متن به صدا، حالت تاریک، گزینش فایل‌ها و بوک‌مارک کردن آن‌ها از دیگر امکانات مهم اپ به شمار می‌روند. تمامی موارد گفته شده در نسخه رایگان قرار دارند؛ اما برای حذف تبلیغات داخلی باید به سراغ نسخه پرمیوم بروید.

کد خبر 618942

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.