به گزارش خبرنگار ایمنا، مجتبی صادقی امروز_ شنبه چهاردهم آبانماه_ در جلسه هماندیشی با حضور رئیس شورای اسلامی استان، بخشدار مرکزی شهرکرد و نماینده دفتر جذب و حمایت از سرمایهگذاری استانداری، با اشاره به مهمترین دلایل مخالفت مردمی با طرح گاوداری قیام (سه هزار رأسی مولد روستای سیرک)، اظهار کرد: در صورت اجرای این طرح، وجود مشکلات زیستمحیطی در منطقه، بوی نامطبوع به دلیل جهت ورزش باد و آلودگیهای بهداشتی باعث نگرانی مردم هفشجان میشود.
وی افزود: قرار بود این طرح در قالب طرح توسعه گردشگری تهیه شود، اما نوع طرح تغییر کرد و طرح احداث گاوداری مورد تائید مردم نیست، به این دلیل که هفشجان در دامنه کوه جهانبین با طبیعتی بکر واقع شده است و اجرای این طرح باعث خروج منطقه از قطب گردشگری میشود.
رئیس شورای اسلامی شهر هفشجان تصریح کرد: به دلیل بالا بودن نرخ تجمیع آلایندهها، گاوداریها و تصفیهخانه را نمیتوان در یک منطقه به صورت متمرکز قرار داد و از سوی دیگر با توجه به افزایش تقاضای علوفه، گاوداریهای کوچک هفشجان با مشکل مواجه میشود.
مصطفی بیات، بخشدار بخش مرکزی شهرستان شهرکرد نیز در این جلسه اظهار کرد: تاکنون جلسات متعددی در خصوص رفع مشکل اجتماعی طرح گاوداری قیام در صحرای لری روستای نوآباد و مزارع روستای سیرک که در سالهای گذشته زمینهای مورد نظر به بنیاد مستضعفان واگذار شد، برگزار شده است.
وی افزود: شهروندان اعلام میکنند که اجرای این طرح، از بین رفتن مزارع و کل باغات منطقه، مشکل کمبود آب چاهها، ایجاد بوی نامطبوع، از بین رفتن دامداریهای کوچک و خانگی و نبود تضمین برای اشتغال مردم منطقه را در پی دارد.
بخشدار بخش مرکزی شهرستان شهرکرد تصریح کرد: مزایای اجرای طرح گاوداری قیام توسط بنیاد مستضعفان (مجری طرح)، ایجاد اشتغال برای حدود ۱۳۰ نفر بهصورت مستقیم و هزار نفر بهصورت غیرمستقیم و تأمین شیر و لبنیات استان و سایر استانهای کشور است.
نظر شما