عباس بیگی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: امروزه با رشد تصاعدی فناوری و حرکت به سمت شهرهای هوشمند، شاهد افزایش سرمایهگذاری در حوزه هوشمندسازی شهر هستیم.
وی افزود: شهرداریها به عنوان متولیان اصلی شهر، عزم جدی برای اجرای زیرساختهای شهر هوشمند دارند.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری شهرکرد خاطرنشان کرد: نظام مدیریت شهری نسبت به گذشته تغییرات زیادی داشته است و دیگر نمیتوان با روشهای سنتی مدیریت صحیحی بر شهر داشت.
بیگی اضافه کرد: در عصری که فناوری در تمام امور زندگی شهروندان و شهر نهادینه شده است، باید به سمت هوشمندسازی پیش رفت. هوشمندسازی علاوه بر اینکه خواسته شهروندان است به افزایش درآمدهای پایدار و تسهیل در خدماترسانی به شهروندان در زمینههای مختلف کمک میکند.
وی تصریح کرد: ضریب نفوذ اینترنت و گوشیهای هوشمند بین شهروندان رشد زیادی داشته و همین موضوع انتظارات بحق شهروندان در توسعه خدمات الکترونیک را افزایش داده است که نیازمند نوآوری در لایههای عملیاتی، ارائه خدمات به شهروندان، توسعه لایههای راهبردی و سیاستگذاری در راستای ایجاد بستر توسعه شهر هوشمند هستند.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری شهرکرد با بیان اینکه زیرساختهای ارتباطی اصلیترین و نخستین مؤلفه در ایجاد شهر هوشمند است، گفت: شهرداریها مجوزهای لازم برای ارائه سرویسهای مختلف در بستر زیرساختهای ارتباطی را ندارند و همکاری بخش خصوصی با شهرداریها به عنوان متولیان اصلی شهر در قالب مشارکت و سرمایهگذاری، راهکار اصلی در توسعه و تحقق زیرساختهای شهر هوشمند است.
بیگی افزود: آمادگی همهجانبه مدیریت شهری جهت مشارکت با بخش خصوصی در راستای هوشمندسازی زیرساختهای شهری اهمیت زیادی دارد.
نظر شما