به گزارش ایمنا و به نقل از سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی، سیدعبدالمجید اجتهادی اظهار کرد: از ابتدای سال تا پایان مهرماه ۱۳ هزار میلیارد تومان کالا تعیین تکلیف شد که رشد ۷۰ درصدی را نشان میدهد.
وی افزود: همچنین رشد ۴۷۰ درصدی در انهدام کالاهای سریع افساد، سریع الاشتعال، بهداشتی تاریخگذشته و غیرقابلمصرف، رشد ۲۲۶ درصدی ارزش پروندههای فروش را داشتیم و ۱۶ هزار مترمربع ساماندهی و قفسهبندی انبارها را انجام دادیم و ظرفیت انبارها را ۴۳ درصد افزایش دادیم.
وی حضور رئیسجمهور در انبارهای این سازمان در سال گذشته را نقطه عطفی در تاریخ سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی معرفی کرد و گفت: آیتالله رئیسی اولین رئیسجمهوری است که به بحث این سازمان ورود کرد و با سه دستور، مطالبات اصلی را مطرح ساخت.
اجتهادی افزود: اصلاح ساختار و قانون سازمان و ساماندهی انبارها و تعیین تکلیف کالاها از مهمترین محورهای مطالبات رئیسجمهور بود که به همت سازمان امور اداری و استخدامی ظرف سه ماه ساختار جدید سازمان مصوب و ابلاغ شد.
وی ادامه داد: یکی از مشکلات اصلی سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی ساختار معیوب سازمانی و ساختار حاکم بود که مربوط به سال ۱۳۷۰ و زمان تشکیل این سازمان بود که در ستاد کشور ساختار اصلاح و اجرایی شد و در تمام استانهای کشور نیز در حال انجام است که هرمزگان به اداره کل ارتقا یافته و دیگر استانها نیز چنین خواهند شد.
مدیرعامل سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی از ارسال زودهنگام و در روزهای آینده لایحه اصلاح قانون تأسیس سازمان با لحاظ نظرات رئیس قوه قضائیه به مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: تا سال ۱۳۹۲ فقط موضوعات مربوط به کالاهای متروکه را در سازمان ساماندهی میکردیم که از این تاریخ تا امروز، وظایف و مأموریتها بیش از هفت برابر شده؛ ولی در قوانین لحاظ نشده است که در این لایحه بهصورت جامع، بسیاری از مشکلات و موانع رصد شده و با اعمال نظرات کارشناسی تدابیر لازم اندیشیده شده که نیازمند مساعدت مجلس در اعلام وصول، رسیدگی و تصویب آن هستیم.
وی سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی را سازمانی معرفی کرد که زیرمجموعه وزارت امور اقتصادی و دارایی است و تصریح کرد: این سازمان مجمع عمومی دارد که وزیر امور اقتصادی و دارایی رئیس و وزرای کشور و دادگستری، دادستان کل کشور و رئیس سازمان برنامهوبودجه اعضای آن هستند و با ترکیب هیأت مدیره و هیئت عالی نظارت اداره میشود و به عنوان شرکتی دولتی بسیاری از مأموریتهای دولتی را بر عهده دارد.
رئیس هیئتمدیره سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی با بیان اینکه سازمان در حوزه تشخیص هیچ دخالتی ندارد، گفت: بر مبنای قانون تأسیس سازمان، کالاهایی که به هر نحوی به تملک دولت درمیآید به سرپرستی سازمان نگهداری میشود، کالاهایی که از طریق قاچاق، ضبط، مصادره و موارد دیگر چه منقول و چه غیرمنقول باشد در سرپرستی و مدیریت سازمان قرار دارد تا محاکم قضائی، تشخیص و چگونگی اقدام را بیان کند.
اجتهادی ساماندهی انبارها را از اولویتهای سازمان و مورد مطالبه رئیسجمهور بیان کرد و افزود: ما به دنبال نگهداری کالا نیستیم و در پی کاهش کالاهای قاچاق، رسوبی و متروکه هستیم و بر اساس رسالتی که قانونگذار بر عهده ما گذارده که حافظ حقوق دولت و امین اموال ملت هستیم، درصدد اجرای انبارداری هوشمند هستیم که نمونه آن را در هفته دولت سال جاری با حضور وزیر اقتصاد در خوزستان به بهرهبرداری رساندیم.
وی ادامه داد: در ماههای آینده مجمععمومیای ملکی، امانی و استیجاری سازمان در سراسر کشور را ساماندهی و تجهیز خواهیم کرد.
مدیرعامل سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی با بیان اینکه درآمدهای سازمان اموال تملیکی در مقایسه با درآمدهای دولت و بودجههایی که دولت هزینه میکند، بسیار ناچیز است، گفت: هدف سازمان کسب درآمد نیست؛ بلکه سرپرستی و مدیریت کالاهای در اختیار تا تعیین تکلیف محاکم قضائی است.
اجتهادی فلسفه امحای فنی خودروهای لوکس را به فلسفه قانون مبارزه با قاچاق مرتبط دانست و افزود: موتور و گیربکس این خودروها در اختیار چند دانشگاه برتر فنی قرار میگیرد تا بهرهبرداری و آموزشهای لازم صورت گیرد و به تولیدات داخلی هم کمک شایانی شود.
رئیس هیأتمدیره سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی در خصوص برگزاری دو مزایده فوقالعاده فروش خودروهای خارجی رسوبی اظهار کرد: این مزایدهها که در آنها ۱۰۴۰ خودرو در معرض فروش گذاشته و افزون بر سه هزار و ۵۰۰ میلیارد توان به خزانه کشور واریز شد در بستر سامانه تدارکات الکترونیک دولت (ستاد) که زیرمجموعه وزارت صمت است با نظارت مستقیم دستگاههای نظارتی و قضائی انجام و در آنها نزدیک سه میلیون نفر بازدید کرده و بیش از ۱۷ هزار نفر برای شرکت در این مزایدهها امضای الکترونیک دریافت کردند.
مدیرعامل سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی از برگزاری حراج الکترونیک در آیندهای نزدیک خبر داد و افزود: مزایده اموال منقول و غیرمنقول را در بستر سامانه الکترونیک دولت برگزار میکنیم که در بحث حراج حضوری نیز بهزودی این نوع حراج را الکترونیکی خواهیم کرد.
اجتهادی درخصوص دسترسی به پنجره خدمات واحد دولت گفت: در این موضوع به هر آنچه قانونگذار برای ما متصور شده عمل کردیم و بخش قاچاق سامانه اموال تملیکی را نیز در روزهای قبل رونمایی کردیم که بهزودی استقرار و دیگر مراحل آن نیز انجام خواهد شد.
نظر شما