ما در این مطلب قصد داریم چند ایده برای تهیه غذا را به شما معرفی کنیم که برای هر مناسبتی دلچسب و مطلوب هستند. بنابراین، اگر به دنبال ایده غذا برای مهمانان خود هستید در ادامه با ما همراه باشید.
دیپ تاکو
مواد لازم برای تهیه این غذا عبارتاند از: 226 گرم پنیر خامهای، یک فنجان ماست یونانی، سهچهارم فنجان سالسا، دو قاشق چایخوری زیره و پودر فلفل قرمز، سهچهارم قاشق چایخوری نمک، یکدوم قاشق چایخوری پودر سیر، پودر پیاز و فلفل سیاه، یک فنجان پنیر مخلوط مکزیکی، یک فنجان کاهو آیسبرگ خردشده، یک عدد گوجه فرنگی خردشده و یکچهارم فنجان زیتون سیاه ورقهشده. میتوانید نمک دریایی صورتی هیمالیا یا آبی را نیز برای این غذا استفاده کنید. این نمک که بهصورت رژیمی است از بهترین انواع نمک های موجود در بازار محسوب میشود و اگرچه قیمت آن بالاتر از نمک ساده است اما خرید و مصرف آن فواید زیادی برای سلامتی دارد.
برای تهیه دیپ تاکو در ابتدا در یک کاسه بزرگ، پنیر خامهای، ماست یونانی، سالسا و ادویهها را با همزن برقی هم بزنید تا مخلوط کاملا یکدستی ایجاد شود. مخلوط را بهصورت یک لایه یکدست در کف یک ظرف گرد بریزید. سپس، بر روی این لایه، کاهوی خردشده، گوجه فرنگی خردشده، زیتون سیاه و سایر مواد اضافه را بریزید. غذا را تا زمان سرو در یخچال قرار دهید.
دیپ کنگر فرنگی با اسفناج
چه غذایی بهتر از دیپ کنگر فرنگی با اسفناج برای مهمانان وجود دارد؟ این غذای تند و خامهای به اندازهای خوشمزه است که ممکن است مهمانان در هنگام خوردن آن حتی فرصت صحبت کردن پیدا نکنند. مواد لازم برای تهیه این غذا عبارتاند از: 283 گرم اسفناج خردشده منجمد، یکچهارم فنجان موسیر، دو عدد پیاز سبز، 397 گرم کنگر، یک و نیم فنجان ماست یونانی، نیم فنجان سس مایونز، سهچهارم فنجان پنیر پارمزان رندهشده، یکچهارم قاشق چایخوری شوید خشک، یکدوم قاشق چایخوری پودر سیر، یکدوم قاشق چایخوری نمک، یکچهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیابشده و کمی پاپریکا.
برای تهیه این وعده غذایی در ابتدا فر را با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کنید. موسیر و پیاز سبز را خرد کنید و کنگر فرنگی را به شکل درشت خرد کنید. در کاسهای متوسط، اسفناج، موسیر، پیاز سبز و کنگر فرنگی را با ماست یونانی، سس مایونز، پنیر پارمزان، شوید خشک، پودر سیر، نمک و فلفل ترکیب کنید. سپس، طعم آن را بچشید و در صورت نیاز نمک بیشتری به آن اضافه کنید. دیپ را به شکل یک لایه در ظرف کوچک پخت قرار دهید. مقداری پارمزان رندهشده و در صورت تمایل، کمی پاپریکا روی آن بپاشید و اجازه دهید 20 دقیقه در فر بماند.
قارچ شکمپر
اگر به دنبال یک ایده فوقالعادهای برای غذای مهمانی هستید، قارچ شکمپر را امتحان کنید. این غذا طعمدار، گیاهی و گوشتی است و تهیه آن نیز بسیار ساده است. مواد لازم برای تهیه این غذا عبارتاند از: 680 گرم قارچ کرمینی، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، سهچهارم قاشق چایخوری نمک، سه قاشق غذاخوری موسیر ریز، یکچهارم فنجان گردو ریز خردشده، دو قاشق غذاخوری جعفری ریز خردشده، یکدوم فنجان آرد سوخاری، یکدوم فنجان پنیر پارمزان رندهشده، یکدوم قاشق چایخوری پودر سیر، کمی فلفل سیاه تازهآسیابشده و کمی پاپریکا.
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. قارچها را بشویید و ساقههای آنها را بهآرامی جدا کنید. قارچها را خشک کنید و در کاسهای بزرگ قرار دهید. سپس، آنها را با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، یکدوم قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه آسیابشده تازه مخلوط کنید. بر روی یک ورقه پخت روغن بمالید و قارچها را بر روی آن بچینید. در کاسهای متوسط، موسیر خردشده، گردوی خردشده، جعفری خرد شده، آرد سوخاری، پنیر پارمزان رندهشده و پودر سیر را با هم مخلوط کنید. مواد بهدستآمده را با قاشق در داخل قارچ بریزید و کمی روغن زیتون بر روی آن بپاشید. سپس، آنها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا قارچها بپزند و طلایی شوند. میتوانید روی آنها را با کمی جعفری و پاپریکا تزیین کنید.
هوموس لوبیا سیاه
طعم این هوموس بسیار دلچسبتر از آنچه فکر میکنید است. این غذای بسیار خوشمزه تنها در 10 دقیقه آماده میشود و نیاز به مواد اولیه عجیب وغریبی ندارد. مواد لازم برای تهیه هوموس لوبیا سیاه شامل یک حبه سیر کوچک، یک قوطی لوبیا سیاه، دو قاشق غذاخوری آبلیموی تازه، یکچهارم فنجان خمیر کنجد، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، یکچهارم قاشق چایخوریپاپریکا دودی و یکدوم قاشق چایخوری نمک میشود. میتوانید بهجای آبلیمو تازه از لیمو عمانی نیز استفاده کنید. لیمو عمانی در انواع پرک شده و سیاه در دسترس است و شما میتوانید آن را به شکل لیمو عمانی کیلویی یا بسته ای خریداری کنید. در هنگام خرید این محصول متوجه قیمت متفاوت هر یک از انواع آن خواهید شد.
برای تهیه هوموس لوبیا سیاه در ابتدا سیر را پوست بگیرید. سپس، آب لیمو ترش را بگیرید. سیر را در کاسه غذاساز بریزید و اجازه دهید که غذاساز بهخوبی آن را خرد کند. لوبیا سیاه، آبلیمو، خمیر کنجد، پاپریکا دودی و نمک را به آن اضافه کنید. اجازه دهید مخلوط 15 ثانیه در غذاساز باشد تا تبدیل به پوره شود. اگر مخلوط خیلی غلیظ بود کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید و یک دقیقه دیگر نیز غذاساز را روشن کنید تا مخلوط کرمرنگ شود.
درنهایت، تهیه غذا برای مهمان میتواند دشوار و استرسزا باشد. این مسئله بهویژه زمانی اتفاق میافتد که هیچ ایدهای برای نوع غذا ندارید و در این مورد سردرگم هستید. بااینحال، ما در این مطلب سعی کردیم چند مورد از بهترین ایدههای تهیه غذا برای مهمان را مطرح کنیم تا به شما کمک کنیم که مهمانی را با بالاترین کیفیت و با خیال راحت برگزار کنید.
نظر شما