به گزارش خبرنگار ایمنا، تفاهمنامه همکاری بین شرکت توسعه مجتمعهای سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان و شهرداری تیران و کرون به منظور همافزایی در شناسایی ظرفیتهای مؤثر در حوزه توسعه گردشگری طرفین، بهرهمندی از خدمات تفریحی و گردشگری دو جانبه، ارتقای سطح کیفی خدمترسانی در حوزههای تفریح و گردشگری به مردم و مخاطبان و بررسی راهکارهای مؤثر در این حوزه منعقد شد.
سعید ساکت، مدیرعامل شرکت توسعه مجتمعهای سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان با اشاره به انعقاد این تفاهمنامه، اظهار کرد: با توجه به سابقه فرهنگی و تاریخی نصفجهان بین مردم کشور و دنیا همافزایی در میان ارکان مختلف کلانشهر اصفهان و استان در حوزه گردشگری امری ضروری محسوب میشود.
وی با اشاره به لزوم ارتقای سطح کمی و کیفی خدمترسانی در این حوزه به گردشگران داخلی و خارجی و شناسایی چالشها و رویکردهای مؤثر بر حوزه گردشگری، افزود: با توجه به ماهیت فعالیتهای شرکت توسعه مجتمعهای سیاحتی سپاهان در حوزه تفریح، سرگرمی و گردشگری، نسبت به همسوسازی و حرکت در مسیر واحد برای توسعه گردشگری در اصفهان با سایر سازمانها و نهادها گام برداشتهایم که در این میان میتوان به انعقاد نزدیک به ۱۵ تفاهمنامه در ۹ ماه اخیر اشاره کرد.
مدیرعامل شرکت توسعه مجتمعهای سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان با بیان اینکه به واسطه اقدامات تخصصی در حوزه ابرسازههای تفریحی از دانش فنی و منحصر بهفردی بهرهمند هستیم، تصریح کرد: با توجه به رویکرد تعاملی شرکت توسعه مجتمعهای سیاحتی سپاهان با سایر ارگانها و نهادها شرایط تعامل در عرصه دانش فنی و انتقال تجربه فراهم شده است که در تفاهمنامههای همکاری با سایر نهادها و ارگانها به آن نیز اشاره شده است.
وی در تشریح ویژگیهای مهم گردشگری شهر تیران، خاطرنشان کرد: شهر تاریخی تیران قدمتی هفت هزار ساله دارد، از این رو دارای میراث شاخص تاریخی و فرهنگی متعددی است که نماد تمدن ایران اسلامی محسوب میشود.
ساکت با بیان اینکه آثار تاریخی شهر تیران تأثیر بسزایی در جذب گردشگران داخلی و خارجی دارد، گفت: موقعیت جغرافیایی و واقع شدن شهر تیران در غرب اصفهان به عنوان یکی از شهرهای مرکزی ورود گردشگران سایر شهرها و استانها بسیار حائز اهمیت است.
فرصت سرمایهگذاری در حوزه گردشگری شهر تیران فراهم است
حسن حجتی، شهردار تیران و کرون در این نشست صمیمانه با اشاره به سابقه هفت هزار ساله این شهر، اظهار کرد: از جمله میراث تاریخی به جای مانده از تاریخ و تمدن ایران میتوان به درهای سنگی، قلعه تاریخی قمیشلو، مساجد و حمامهای تاریخی و طبیعت ویژه آن اشاره کرد که این موارد فرصتهای مناسب سرمایهگذاری را در این شهر فراهم کرده است.
وی افزود: با توجه به موقعیت جغرافیایی این شهر در غرب استان اصفهان و همجواری آن با استانهای چهارمحالوبختیاری و خوزستان نزدیک به ۱۱ درصد از ترددهای مسافران استان اصفهان از جادههای این شهر انجام میشود که این مورد منجر به حضور قابل توجه مسافران و گردشگران شده است.
شهردار تیران و کرون با اشاره به مسافت ۴۵ کیلومتری این شهر به کلانشهر اصفهان، تصریح کرد: بُعد مسافتی مناسب شهر تیران تا مرکز استان شرایط حضور گردشگران این شهر را به خوبی فراهم آورده است که انعقاد تفاهمنامه همکاری با شرکت توسعه مجتمعهای سیاحتی سپاهان شهرداری اصفهان فرصت مناسبی برای حضور مردم این شهر و بهرهمندی از امکانات تفریحی و گردشگری این شرکت را به خوبی ایجاد میکند.
نظر شما