یکسان‌سازی جوایز جشنواره‌های فارابی و خوارزمی

دبیر جشنواره فارابی گفت: تصمیم داریم تا میزان جوایز فارابی امسال با جوایز جشنواره خوارزمی یکسان شود و در گام بعدی حمایت ویژه از پژوهش‌های کاربردی در دستور کار این جشنواره قرار دارد.

به گزارش ایمنا، نشست خبری فراخوان آثار چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فارابی در محل مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی با حضور غلامحسین کلانتری معاون وزیر علوم و دبیر جشنواره، مهدی عباس‌زاده دبیر علمی جشنواره، رضا غلامی رئیس دبیرخانه جشنواره و رئیس مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی در حضور خبرنگاران برگزار شد.

کلانتری جشنواره فارابی را تجلی عصاره فعالیت‌های پژوهشگران حوزه علوم انسانی دانست و افزود: جشنواره فارابی محفلی است برای اینکه آثار ارزشمند این حوزه مورد ارزیابی قرار گیرد تا پایش جدی در این حوزه انجام و از این پژوهشگران تقدیر شود. همواره در وزارت علوم اهمیت ویژه‌ای در خصوص علوم انسانی وجود داشته و راه‌اندازی مرکز علوم انسانی و ارتقا و بازنگری در آیین‌نامه‌های این حوزه از کارهای انجام شده در مسیر همین اهمیت است.

وی افزود: همواره نگرانی‌هایی در وزارت علوم وجود داشته است مبنی بر این که ارزیابی‌های حوزه علوم انسانی به‌درستی صورت نمی‌گیرد و اکنون با ارتقا و بازنگری این آیین‌نامه امیدواریم علوم انسانی افق‌های جدی‌تری را پیش روی خود داشته باشد.

دبیر جشنواره فارابی با اعلام این که امسال رقم جوایز فارابی نسبت به سال گذشته سه برابر و به اندازه جشنواره خوارزمی شده است، تصریح کرد: تصمیم داریم تا میزان جوایز فارابی امسال با جوایز جشنواره خوارزمی یکسان شود و در گام بعدی حمایت ویژه از پژوهش‌های کاربردی در دستور کار این جشنواره قرار دارد.

وی اضافه کرد: علوم انسانی باید معطوف به مسائل کشور گام بردارد و خودش را توسعه داده و در حل مشکلات مردم آورده‌ای داشته باشد. امروزه بسیاری از مسائل روز جامعه با علوم انسانی رابطه تنگاتنگی دارند. علوم انسانی باید به حل مسائل کشور کمک کند. علوم انسانی است که می‌تواند راه‌های ارتقای سرمایه انسانی و اجتماعی را به خوبی ایفا کند. علوم انسانی است که باید فرهنگ تحمل و مدارا را رشد دهد و فرهنگ پاسخگویی در بین مسئولین را ایجاد کند و انبوه مسائلی که ما با آن مواجهیم را حل کند.

کلانتری تصریح کرد: علوم انسانی باید دین خودش را به جامعه ادا کند و امیدواریم جشنواره فارابی این هدایت‌گری را داشته باشد و مشکلاتی که بر سر راه پژوهشگران این حوزه است بردارد تا در تحقق این اهداف گام بردارد.

کد خبر 612966

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.