به گزارش ایمنا، محمدخیاط زنجانی روز دوشنبه در مراسم افتتاحیه بیستوچهارمین جشنواره بین المللی قصه گویی گفت: برای شرکت در بخش استانی این جشنواره حدود ۷۰۰ اثر در قالبهای مختلف قصه، داستان آئینی و کهن و دیگر حوزهها مانند پادکست، زبان اشاره برای ناشنواییان از سراسر استان کرمانشاه ارسال شده است.
سرپرست کانون پرورش فکری کودکان افزود: از این تعداد در مرحله پایش و داوری اولیه ۵۷ اثر برای مرحله استانی انتخاب شده که به مدت سه روز از امروز هجدهم تا بیستم مهرماه صبح و ظهر برای بچهها و دانش آموزان در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به نمایش در خواهد آمد و برگزیدگان جشنواره نیز به مسابقات قصهگویی کشوری راه خواهند یافت.
وی قصهگویی را یکی از فرهنگهای غنی، سنتی و لذت بخش کشور دانست و گفت: باید همه در راستای پایداری و ارتقا آن تلاش کنیم زیرا یکی از روشهای زیبای قرآنی است که خداوند تبارک و تعالی برای انتقال منظورش از قصه گویی در قرآن کریم استفاده کرده است.
زنجانی در ادامه با اشاره به تحولات روز تکنولوژی گفت: در بیستوچهارمین جشنواره قصه گویی بخشهای جدید مانند پادکست (صدا) برای ترویج قصه گویی در فضای مجازی و همچنین زبان اشاره برای قصه گویی برای ناشنواییان به این دوره از جشنواره قصه گویی اضافه شده است.
وی ابراز امیداروی کرد که دانش آموزان و کودکان از اجرای قصهها و برنامههای متنوع این جشنواره لذت ببرند و بچهها با تعریفی که از این برنامهها برای خانواده و دوستانشان میکنند، سفیرانی باشند که بچههای بیشتری به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سر بزنند.
در مراسم افتتاحیه بیست و چهارمین جشنوراه بینالمللی قصه گویی کرمانشاه که مسئول دفتر نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهر کرمانشاه سخنران اصلی آن بود، «علیرضا شهرستانی» به جای سخنرانی برای مدیران و مسئولان برای بچهها شعر خواند و با اجرای حرکاتی بازی گونه آنها را سرگرم کرد.
منبع: ایرنا
نظر شما