محسن رنجبر در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، درخصوص اجرای پروژههای مختلف در عرصه ناژوان، اظهار کرد: برای نخستینبار پروژه برداشت اطلاعات مکانمند از عرصه ناژوان با محوریت مدیریت طرح ساماندهی ناژوان، همکاری معاونت معماری و شهرسازی شهرداری اصفهان و پیرو انعقاد تفاهمنامه با دانشگاه پیامنور اصفهان به مرحله اجرا رسیده است.
وی افزود: از جمله مزایای حائز اهمیت در اجرای پروژه برداشت اطلاعات مکانمند از عرصه ناژوان میتوان به ارائه خدمات مطلوبتر به شهروندان از طریق نقشهها و اطلاعات، ذخیره اطلاعات موجود در عرصه، شناسایی معضلات محلههای ناژوان از نظر امکانات شهری و برنامهریزی به منظور بهبود توسعه ارائه خدمات به شهروندان اشاره کرد.
معاون مالی و اقتصادی شهردار اصفهان و رئیس کمیته عالی ناژوان تصریح کرد: برنامهریزیهای آینده مطابق با دستاوردهای پروژه برداشت اطلاعات مکانمند از عرصه ناژوان طرحریزی و پیگیری میشود.
وی درخصوص بهینهسازی زیرساختها و امکانات موجود در مراکز گردشگری این محدوده، خاطرنشان کرد: در تدوین طرح جامع اجرایی ناژوان، برداشت این اطلاعات به عنوان نقشهبرداری زمینی جز اقدامات زیربنایی، مهم و تأثیرگذار است که در این راستا مدیریت و برنامهریزی بخشهای مختلف مدیریت شهری به ویژه خدماترسانی به مالکان، ساکنان و گردشگران، بدون دسترسی سریع به منابع اطلاعات دقیق و صحیح امکانپذیر نیست.
رنجبر با اشاره به جمعآوری اطلاعات بهعنوان نخستین قدم به منظور دستیابی به پایگاههای اطلاعاتی مناسب، تصریح کرد: در این مسیر از موضوعاتی همچون ذخیره و طبقهبندی اطلاعات و تدوین راهکارهای عملیاتی در مسیر مرتفعسازی مسائل و در نهایت ارائه خدمات شایسته میتوان به عنوان گامهای بعدی در فعالسازی این اقدام اشاره کرد.
وی اضافه کرد: در فاز نخست پروژه برداشت اطلاعات مکانمند، برداشت این اطلاعات از بافت مسکونی و سکونتگاههای ناژوان، در فاز دوم، از مراکز گردشگری و در فاز سوم تکمیل اطلاعات تمام عرصه ناژوان اعم از پارک جنگلی، معابر و پارکها و بوستانها انجام خواهد شد؛ همچنین بهنظر میرسد این پروژه گام ابتدایی در اجرای طرحهای بنیادی در بسیاری از برنامهریزیهای آینده مدیریت شهری در این محدوده است.
نظر شما