به گزارش ایمنا و به نقل از مرکز پژوهشهای مجلس، توافقنامه همکاری علمی و پژوهشی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، امروز _سهشنبه بیستونهم شهریور ۱۴۰۱_ از سوی بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهشهای مجلس و محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امضا شد.
بابک نگاهداری در این جلسه با بیان اینکه مرکز پژوهشهای مجلس سرمایه نظام است، اظهار کرد: کمتر مرکز پژوهشی در کشور به مانند مرکز پژوهشهای مجلس به صورت چابک و چند بُعدی به مسائل و چالشهای کشور میپردازد.
وی افزود: در دوره جدید فعالیت مرکز پژوهشهای مجلس بهرهمندی از ظرفیت کارشناسی و نخبگانی بیرون از مرکز را در دستور کار قرار دادهایم که در این مسیر توافقنامههای همکاری علمی مشترکی را با سازمانها، وزارتخانهها، انجمنهای علمی و دانشگاههای کشور به امضا رساندهایم.
رئیس مرکز پژوهشهای مجلس رویکرد نوآوری باز را از دیگر اقدامات مرکز پژوهشهای مجلس در دوره فعلی فعالیت دانست و گفت: در این راستا با برگزاری رویدادهایی چون نوآیند، پارلمان دانشجویی و افتتاح اندیشکدههای استانی به دنبال استفاده از توان نخبگانی سایر مراکز و استانها کشور هستیم.
نگاهداری یادآور شد: هرچقدر ارتباطات علمی و پژوهشی بین سازمانها و نهادهای کشور بیشتر شود و مباحث با رویکرد پیشینی علمی و کار کارشناسی مورد ارزیابی قرار گیرند از تقابلهای سیاسی پسینی جلوگیری خواهیم کرد.
این توافقنامه زمینهای برای گسترش همکاریهای دوطرفه است
محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ نیز در این نشست با بیان اینکه مرکز پژوهشهای مجلس به نقطه قابل اتکایی برای تصمیمگیری نظام تبدیل شده است، گفت: مرکز پژوهشهای مجلس یکی از رویشهای موفق انقلاب در حوزه علم و پژوهش است.
وی افزود: مرکز پژوهشهای مجلس در طول سالهای فعالیت خود به فرآیندهای قابل قبولی دست پیدا کرده است به گونهای که وزارتخانهها و دولت به نظر کارشناسی این مرکز به عنوان نظر صائب نگاه میکنند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به رویکرد این وزارتخانه در گسترش تعاملات با سایر نهادها و دستگاهها، خاطرنشان کرد: امضای توافقنامه همکاری مشترک بین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مرکز پژوهشهای مجلس زمینهای برای گسترش همکاریهای دوطرفه است که این تعاملات میتواند در زمینه کار کارشناسی روی طرحها و لوایح تقدیمی به مجلس صورت پذیرد.
نظر شما