به گزارش ایمنا به نقل از رویترز، شرکتهای بزرگ فناوری متعهد شدند که گامهای جدیدی را برای مبارزه با افراطگرایی آنلاین از طریق حذف محتوای خشونتآمیزتر و ترویج سواد رسانهای بین کاربران جوان برای مبارزه با خشونت بردارند.
یوتیوب، متا و گوگل سالهاست که مورد انتقاد منتقدان که میگویند این شرکتها اجازه دادهاند سخنان نفرتانگیز، دروغها و لفاظیهای خشونتآمیز در سرویسهایشان منتشر شود، قرار گرفتهاند.
جو بایدن، رئیسجمهور ایالات متحده در نشستی با کارشناسان و بازماندگان و رهبران محلی، از آمریکاییها خواسته تا با نژادپرستی و افراطگرایی مبارزه کنند.
یوتیوب گفت که سیاستهای خود را در مورد افراط گرایی خشونتآمیز گسترش میدهد تا محتوایی را که اقدامات خشونتآمیز را ترویج میکند، حتی اگر سازندگان ویدئوها با یک سازمان تروریستی مرتبط نباشند، حذف کند.
این پلتفرم از قبل محتوای خشونتآمیز را ممنوع کرده، اما در برخی موارد سیاستهایش را درباره ویدئوهای تبلیغ کننده گروههای شبه نظامی درگیر با حمله ششم ژانویه به ساختمان کنگره ایالات متحده اعمال نکرده است.
گزارشی که توسط پروژه شفافیت فناوری در ماه می انجام شد، ۴۳۵ ویدئوی حامی شبه نظامیان در یوتیوب وجود داشت که ۸۵ مورد از آنها پس از حمله ششم ژانویه پست شده بود. برخی از ویدئوها توصیههای آموزشی برای انجام عملیاتهای خرابکارانه بود.
جک مالون، سخنگوی یوتیوب از گفتن اینکه آیا این سرویس رویکرد خود را در قبال محتوا تحت خط مشی جدید تغییر خواهد داد یا خیر، خودداری کرد، اما گفت که این به روز رسانی به آنها امکان میدهد نسبت به گذشته بهتر عمل کنند.
یوتیوب همچنین گفت که کمپین سواد رسانهای را راه اندازی خواهد کرد تا به کاربران جوانتر آموزش دهد که چگونه تاکتیکهای دستکاری را که برای انتشار اطلاعات نادرست استفاده میشود، شناسایی کنند.
مایکروسافت اعلام کرد که نسخه اولیه و مقرون به صرفهتری از هوش مصنوعی و ابزارهای یادگیری ماشین خود را در اختیار مدارس و سازمانهای کوچکتر قرار خواهد داد تا به آنها کمک کند خشونت را شناسایی و از آن جلوگیری کنند.
متا، مالک فیسبوک هم اعلام کردند که با محققان مرکز مطالعات بینالمللی میدلبری در مورد تروریسم، افراط گرایی و مبارزه با تروریسم همکاری خواهد کرد.
منبع: فارس
نظر شما