محمد حسن انصاری در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: در حال حاضر تعداد ۴۵ واحد پرورش شترمرغ دارای پروانه بهرهبرداری با ظرفیت ۱۲ هزار ۲۸۰ قطعه در استان اصفهان فعالیت میکنند.
وی افزود: از این تعداد، ۳۵ واحد پرواری به ظرفیت ۷۵۹۸ قطعه، چهار واحد توأم به ظرفیت ۴۳۹۷ قطعه و شش واحد مولد به ظرفیت ۲۸۵ قطعه اختصاص دارند.
معاون طیور سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: در چند سال اخیر گوشت شتر مرغ استان به کشورهای عربی، از جمله عراق صادر شده است. علاوه بر این، صادرات تخم نطفهدار به کشورهایی واقع در شمال ایران انجام میشود.
انصاری با بیان اینکه در یک سال گذشته تمام فعالیتهای حوزه طیور به دلیل اعلام مناطق پرخطر در استان با محدود مواجه شدهاند، گفت: واحدهای جدید پرورش شتر مرغ در مناطقی که تراکم واحدهای پرورش طیور زیاد است، با محدودیتهایی مواجه شدهاند.
وی تصریح کرد: بر اساس این محدودیت، مناطق در استان اصفهان دسته بندی شده و پروانه بهره برداری فقط برای مناطق مشخص شده، صادر میشود. برای مثال تمام مناطق در شهرستانهای کوه پایه، هرند، سمیرم، ورزنه، چادگان، دهاقان و… شامل این محدودیت نشده و در شهرستانهای فلاورجان و خمینی شهر هیچگونه مجوز بهرهبرداری واحد پرورش شتر مرغ صادر نمیشود.
معاون طیور سازمان جهاد کشاورزی اصفهان تاکید کرد: اصفهان و کوه پایه بیشترین واحد پرورش شترمرغ را در استان به خود اختصاص دادهاند که بیشترین میزان تولید گوشت مربوط به مرکز استان است.
به گزارش خبرنگار ایمنا، در سال گذشته استان اصفهان با ۳۳ واحد پرورش شتر مرغ دارای پروانه بهرهبرداری و تولید ۱۳۰۰ تن گوشت شترمرغ، رتبه اول تولید شتر مرغ در کشور را در سال گذشته کسب کرد.
نظر شما