به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، گروهی از محققان بهمنظور بررسی تأثیر چای سیاه بر افزایش طول عمر، مطالعه جدیدی انجام دادند. آنها برای نیل بدین هدف، تقریباً ۵۰۰ هزار مرد و زن را مورد ارزیابی قرار دادند. نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد افرادی که دو فنجان یا بیشتر در روز چای مینوشند، ۹ تا ۱۳ درصد کمتر از افرادی که چای نمینوشند، در معرض مرگ زودرس قرار دارند.
به گفته محققان، چای سیاه حاوی ترکیباتی مانند پلیفنولها و فلاونوئیدها است که پتانسیل کاهش استرس اکسایشی و التهاب را دارند. همچنین، این ترکیبات نقش محافظتی در برابر سرطان، بیماریهای قلبی عروقی و دیگر بیماریها را دارد. التهاب باعث بروز بسیاری از بیماریهای مزمن میشود چای دارای خواص ضدالتهابی قوی است که به تعدیل التهابهایی که میتواند منجر به بیماری شود، کمک میکند.
چای به خودی خود نمیتواند با اثرات رژیم غذایی ناسالم مقابله کند، اما میتواند مزایای یک رژیم غذایی سالم را تقویت کند. اگرچه این پژوهش نمیتواند ثابت کند که چای به تنهایی مسئول افزایش عمر است، اما حاوی ترکیباتی است که با کاهش التهاب مرتبط است.
نظر شما