به گزارش ایمنا، محمد مخبر صبح امروز _شنبه دوازدهم شهریورماه_ در نشست فعالان صنعت نوشتافزار ایرانی، با تاکید بر اینکه اولویت اول کشور اقتصاد و مسائل معیشتی است اما تهاجم فرهنگی میتواند مانند یک موریانه به ارکان مکتب و جریان اعتقادی نظام اسلامی آسیب بزند، اظهار کرد: نباید اجازه دهیم نمادهای ضدارزشهای ایرانی_اسلامی، برای کودکان و نوجوانان ما الگوسازی شود.
معاون اول رئیسجمهور در این نشست که با حضور وزیر آموزش و پرورش و فعالان فرهنگی و تولیدکنندگان و توزیعکنندگان صنعت نوشتافزار در محل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، با بیان اینکه با وجود تأکیدات و منویات مقام معظم رهبری در سالهای گذشته از موضوع تهاجم فرهنگی دشمنان در کشور غفلت شده است، گفت: توجه به تربیت کودکان و نوجوانان ایرانی از دوران مهد کودک و دبستان مبتنی بر فرهنگ ایرانی اسلامی اهمیت اساسی دارد و باید نظارتهای دقیقی بر نحوه آموزشها و شیوه پرورش کودکان در نظام آموزش و پرورش و مهدکودکها صورت گیرد.
وی در این مراسم که همراه با آئین آغاز پویش ملی «همه حاضر» و تأمین نوشتافزار دانشآموزان مناطق کمبرخوردار برگزار شد، از فعالان صنعت نوشتافزار ایرانی خواست تا با تولیدات باکیفیت و قیمت مناسب، این صنعت را قابل رقابت با تولیدکنندگان خارجی کنند.
مخبر خطاب به فعالان این بخش تاکید کرد: اگر دولت به صورت کامل اطمینان یابد که تولیدکنندگان محصولات فرهنگی و نوشتافزار ایرانی قادر به تأمین نیازهای داخلی هستند، نسبت به کنترل واردات محصولات مشابه خارجی با جدیت اقدام میکند.
وی خاطرنشان کرد: تمام تمرکز نظام سلطه در کشورهای اسلامی تهی کردن فرهنگ اسلامی در میان مسلمان از جمله ایران است که باید با یک حرکت جهشی و سریع، هدفگذاریهای صنعت نوشتافزار ایرانی در راستای تولیدات متناسب فرهنگ داخلی محقق شود.
معاون اول رئیسجمهور با تاکید بر اینکه شرکتهای دانشبنیان و جوانان تحصیل کرده و نخبه از مزیتهای کشور هستند، ادامه داد: شرکتهای دانشبنیان توانستهاند در حداقل زمان و با بهترین کیفیت نیازها و خواستههای کشور را در بسیاری از حوزهها برطرف کنند.
وی اظهار کرد: ضروری است فعالان صنعت نوشتافزار توجه بیشتری به توانایی این شرکتهای دانشبنیان در راستای افزایش تولیدات خود داشته باشند.
مخبر بر اهمیت توزیع مناسب نوشتافزار ایرانی در سراسر کشور تاکید کرد و افزود: باید تمرکز جدی در بخش توزیع و استفاده از سامانههای دیجیتال در کنار تولید انجام شود تا با کاهش قیمت تمام شده، این کالاها با قیمتی مناسب در اختیار مصرفکننده ایرانی قرار گیرد.
معاون اول رئیسجمهور در ابتدای سخنان خود با اشاره به اینکه لذتبخشترین صحنههای اولیه زندگی هر انسانی شروع سال جدید تحصیلی و تهیه اقلام مورد نیاز آن است، تاکید کرد: نباید اجازه دهیم که هیچ دانشآموز ایرانی به دلیل مسائل مالی، قادر به تهیه نوشتافزار و کتب مورد نیاز خود نباشد.
وی تصریح کرد: دولت، وزارت آموزش و پرورش و خیرین باید با راهاندازی یک پویش قبل از شروع سال تحصیلی امکانات و تجهیزات نوشتافزاری و پوشاک دانشآموزان را به ویژه در مناطق محروم و کمبرخوردار تهیه کنند تا دانشآموز ایرانی به ویژه در دوران دبستان با یک خاطره خوش و لذتبخش تحصیلات خود را آغاز کند.
معاون اول رئیسجمهور خاطرنشان کرد: هیچ کودک و نوجوان ایرانی نباید به دلیل مشکلات مالی از تحصیل بازبماند.
مخبر با بیان اینکه بخش مهمی از شخصیت انسان در اوایل زندگی شکل میگیرد و از محیط اطراف خود الگوسازی میکند، ادامه داد: آثار این الگوسازی همراه فرد در تمام طول زندگی باقی میماند که توجه به صنایع فرهنگی به ویژه تولید محتوا، نوشتافزار و پویا نماییها بهترین وسیله برای شکلدهی به شخصیت کودکان و نوجوانان است و شرکتهای نوشتافزار و تولیدات محصولات فرهنگی باید با تأسی به ارزشهای اسلامی و بهرهگیری از فرهنگ تاریخی و غنی ایرانی در راستای شخصیتسازی و تولید محتوای متناسب با مقتضیات کشور حرکت کنند.
وی همچنین در حاشیه نشست فعالان صنعت نوشتافزار ایرانی از هشتمین نمایشگاه «ایران نوشت» بازدید کرد و با توضیحات مسئولان مربوطه در جریان چگونگی تولید و توزیع محصولات شرکتهای ایرانی قرار گرفت.
نظر شما