پرداخت پاداش پایان خدمت جانبازان+ جزییات

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: پاداش پایان خدمت جانبازان پس از ۱۰ سال از این ماه توسط دولت سیزدهم پرداخت می شود.

به گزارش ایمنا، سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در برنامه تلویزیونی صف اول اظهار کرد: معوقات باقی مانده قبل از سال ۱۴۰۰ را از محل سهام پالایشگاه شازند به تدریج پرداخت می‌کنیم.

وی در خصوص عملکرد بنیاد شهید طی یکسال اخیر افزود: در گام نخست سازماندهی مأموریت‌ها در قالب گزارش شناخت انجام و مأموریت‌های بنیاد هم با لحاظ رهنمودهای امامین انقلاب، قوانین پایه و بالادستی، قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران بازخوانی و تکالیف سایر دستگاه‌ها و منابع مورد نیاز مالی برای خدمات‌رسانی احصاء شد و با کمک دولت یک برنامه راهبردی برای بنیاد تدوین شده است.

قاضی زاده هاشمی با توجه به محاسبه بار مالی قوانین ایثارگری خاطرنشان کرد: به نرخ سال گذشته رقمی حدود ۱۲۶ هزار میلیارد تومان برای اجرای قوانین ایثارگری مورد نیاز بود این در حالیست که بودجه سال گذشته این نهاد ۳۱ هزار میلیارد تومان بود و با این شرایط تنها حدود ۱۹ درصد قوانینی که بار مالی دارد اجرا شد که این مبلغ با حمایت دولت و مجلس در سال جاری به ۷۰ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.

معاون رئیس جمهور در مورد بنگاه‌های اقتصادی بنیاد شهید گفت: برخی بنگاه‌های بنیاد خارج مأموریت ما کار می‌کنند و حتماً به تدریج با روش‌هایی که به ما اجازه داده شده است از بنگاه‌داری خارج می‌شویم و نقش سهامداری غیر مدیریتی خواهیم داشت و برنامه زمانبندی شده برای این موضوع در نظر گرفته شده است.

وی افزود: زمانی که بنده بنیاد شهید و امور ایثارگران را تحویل گرفتم، نماد بانک دی نماد بسته بود. مشمول ماده ۱۴۱ شده و مشکلات جدی وجود داشت و ما وظیفه داشتیم بی‌ثباتی را به ثبات برسانیم و مجمع سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ این بانک برگزار شد، امیدواریم نمایندگان ایثارگران در آینده مدیریت این بانک را به عهده بگیرند و قبل از آن تلاش شده است وضعیت این بانک بهبود پیدا کند و اکنون از بانک‌های موفق در زمینه جذب منابع است.

قاضی زاد هاشمی در مورد پرداخت معوقات ایثارگران گفت: پرداخت پاداش خدمت جانبازان مشمول ماده ۳۸ از این ماه آغاز می‌شود و پاداش این عزیزان نیز مانند سایر افرادی که بازنشسته می‌شوند محاسبه و به نسبت منابع مالی که به بنیاد تخصیص پیدا می‌کند پرداخت می‌شود و این مطالبه ۱۰ ساله جانبازان برای نخستین بار در این دولت محقق می‌شود.

معاون رئیس جمهور درباره اولویت‌های اقتصادی بنیاد شهید خاطرنشان کرد: مؤسسات اقتصادی بنیاد پراکنده بوده است، یک گروه از مؤسسات مثل بانک دی و صندوق اندوخته شاهد به صورت وکالتی اداره می‌شد. بخش دوم دارایی‌ها مثل بیمارستان خاتم‌الانبیاء (ص) و بیمارستان ساسان غیرانتفاعی است ولی در راستای خدمت رسانی به ایثارگران فعال می‌کند و یک گروه هم شرکت‌های اقتصادی مثل سازمان اقتصادی کوثر و املاک کوثر هستند که فعالیت اقتصادی انجام می‌دهند اما به دلیل اینکه ما کارآفرین و نخبگانی از بین ایثارگران داریم این شرکت‌ها قابل واگذاری به خود ایثارگران است.

قاضی زاد هاشمی گفت: سهم دارایی‌های ما در تأمین بودجه یک و نیم درصد بوده است و ما ۹۸ و نیم درصد بودجه را از دولت دریافت کردیم که امسال سهم شرکت‌های وابسته به ۷ درصد افزایش پیدا کرده است. عمده اعتبارت ما بودجه‌ای از که از طرف دولت و مصوبات مجلس اختصاص پیدا می‌کند و برای همین ایثارگران از این امکانات استفاده نکردند و قصد داریم این دارایی‌ها در اختیار ایثارگران قرار گیرد.

قاضی‌زاده هاشمی در مورد موضوع درمان ایثارگران نیز تاکید کرد: حوزه خدمات درمانی از ابتدای مجروحیت جانبازان اهمیت داشته است. جامعه هدف ما سالمند و نیمی از این جمعیت تا یک سال آینده بالای ۶۰ سال است و افراد بالای ۶۵ سال سن ۱۰ برابر بیشتر نیاز به خدمات بستری‌شده را پیدا می‌کند. ما در بنیاد پرونده سلامت الکترونیک نداشتیم و تلاش شد که این پرونده سلامت به صورت شبکه ایجاد شود. پایش سلامت برای ۲۰۰ هزار ایثارگر انجام شد و به ۶۰ هزار ایثارگر آموزش مراقبت توانبخشی ارائه شده است.

وی با توجه به دیگر برنامه‌های انجام شده بنیاد شهید در طی یکسال گذشته، خاطرنشان کرد: ۱۰ خانه ایثار در مراکز مختلف استان طراحی شده است و بیمارستان‌های اعصاب و روان را تقویت کردیم. بنیاد دومین بیمارستان‌های اعصاب و روان مطرح را در کشور دارد و برای یک میلیون و ۵۸۶ هزار پرونده الکترونیک سلامت تشکیل دادیم و یک میلیون و ۶۰۷ هزار نفر تحت بیمه تکمیلی بنیاد هستند.

قاضی زاده هاشمی توضیح داد: مراکز جامع توانبخشی و تفریحی در کشور ۴ مرکز بود که با کمک دولت این مراکز به ۲۸ خانه ایثار افزایش یافت. ما در بنیاد مجموعه متد را داریم که در حوزه آروتز و پرتز خدمات به ایثارگران ارائه می‌دهد و مراکز بیمارستانی تحت این شرکت بازسازی شد. ۱۹ آمبولانس جدید برای خدمات به ایثارگران افزوده شده است که تا پایان سال به ۵۰ آمبولانس افزایش پیدا می‌کند. در زمینه ساخت ویلچر برای ایثارگران که بر روی آن زندگی می‌کنند نیز کارخانه ویلچر سازی ایجاد کردیم زیرا نیازهای جامعه هدف ما خاص بوده است.

کد خبر 601366

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.