چه کسانی باید واکسن آبله میمون را دریافت کنند؟

کارشناسان اعلام کرده‌اند با توجه به عرضه محدود فعلی واکسن Jynneos، اولویت با افرادی است که بیش از حد معمول در معرض خطر ابتلا به ویروس آبله میمون قرار دارند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، آبله میمون می‌تواند از طریق تماس پوستی نزدیک میان افراد و همچنین از طریق تماس با اشیا مانند لباس، ملحفه یا حوله فرد آلوده به دیگران سرایت کند. همچنین، ترشحات تنفسی راه دیگر انتقال ویروس آبله میمون در نظر گرفته می‌شود. کارشناسان اعلام کرده‌اند با توجه به عرضه محدود فعلی واکسن Jynneos، اولویت با افرادی است که بیش از حد معمول در معرض خطر ابتلاء به ویروس آبله میمون قرار دارند.

به نظر می‌رسد واکسن دیگری به نام ACAM2000 وجود دارد که برای آبله میمون تائید شده است. اگرچه این واکسن تک دوزی به طور گسترده در دسترس است، اما با عوارض جانبی و منع مصرف بیشتری همراه است. به طوری که مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آمریکا (CDC) اعلام کرده است که عوارض جانبی واکسن ذکر شده در میان کودکانی که آن را دریافت کرده‌اند، رایج است. در حالی که تاکنون هیچ عارضه جانبی از واکسن Jynneos در ایالات متحده آمریکا گزارش نشده است.

به نظر می‌رسد که کارکنان و مسئولان آزمایشگاهی که در حال انجام آزمایش و بررسی بر ویروس آبله میمون هستند نیز باید واکسینه شوند. همچنین، کودکان و نوجوانان در صورتی که با فرد مبتلا به بیماری آبله میمون در تماس بوده‌اند نیز باید واکسن را تزریق کنند. سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) نهم آگوست مجوز استفاده اضطراری را برای واکسن Jynneos صادر کرد. بر این اساس، تزریق واکسن حتی برای افراد کمتر از ۱۸ سال در صورتی که در معرض خطر بالای عفونت آبله میمون هستند، منعی ندارد.

کد خبر 600466

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.