به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت، بهرام عیناللهی با اشاره به نقشآفرینی وزارت بهداشت در سیاستهای جمعیتی، اظهار کرد: اولویت اول تخصیص و توزیع منابع در پروژههای عمرانی دانشگاههای علوم پزشکی کشور باید با طرحهای حوزه جمعیت و خدمات درمان ناباروری باشد.
وی افزود: مراکز درمان ناباروری باید مجهز به تمام امکانات و خدمات مورد نیاز زوجین باشد و همه امور ازجمله آزمایشهای تخصصی باید در همین مراکز انجام و از ارجاع زوجین به بیرون از مراکز، پرهیز شود.
وزیر بهداشت با بیان اینکه لازم است وضعیت موجود و برنامه گسترش مراکز درمان ناباروری توسط معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت تهیه شود، گفت: اقدامات تشویقی جهت حمایت از مراکز و افراد فعال در درمان ناباروری ضروری است.
وزارت بهداشت با تمام توان پای کار اجرای قانون جوانی جمعیت آمد
فاطمه محمدبیگی، رئیس فراکسیون جمعیت مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست ضمن تقدیر از وزیر و مدیران وزارت بهداشت در اجرای قانون جوانی جمعیت و تعالی خانواده، گفت: همایشها و گردهماییهای زیادی در ماههای اخیر برای مدیران دانشگاههای علوم پزشکی درمورد اجرای این قانون برگزار شده و خیزش عظیمی در اقناع سازی مدیران حوزه سلامت، شکل گرفته است.
وی تصریح کرد: در قانون جوانی جمعیت و تعالی خانواده، تشکیل قرارگاه جوانی جمعیت در وزارت بهداشت پیشبینی نشده بود اما وزارت بهداشت به صورت جهادی و با تمام توان پای کار اجرای این قانون آمده که شایسته تقدیر است.
نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت، زودتر از ستاد ملی جمعیت، قرارگاه جمعیت را تشکیل داد که در ستاد ملی به عنوان موفقترین دستگاه اجرایی شناخته شده است.
محمدبیگی گفت: تمام افرادی که تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار دارند و بیمهپرداز این سازمان هستند، وقتی در معرض بیماری قرار میگیرند یا از مرخصی زایمان استفاده میکنند، در طول مدت مرخصی زایمان باید تحت پوشش خدمات بیمهای باشند و مدت ۹ ماهه مرخصی آنها شامل خدمات بیمه و سنوات بیمهای شود.
نظر شما