به گزارش ایمنا، نقی کریمیان اظهار کرد: اجساد دو نوجوان سبزواری و بابلی که ظهر روز چهارشنبه در منطقه ساحلی «میرود» بابلسر غرق شده بودند، امروز با کمک ناجیان غریق و نیروهای دریابانی جویبار کشف و به پزشکی قانونی تحویل داده شد.
وی افزود: دو نوجوان ۱۶ ساله حوالی ساعت ۱۵ روز چهارشنبه به همراه اعضای تیم فوتبال خود به دریا رفته بودند، ولی گرفتار موجهای شکافنده شده و غرق شدند.
رئیس هیئت نجات غریق مازندران با اشاره به حضور گردشگران و مسافران در مناطق ممنوعه شنا، افزود: در مناطق شنا ممنوع، ناجیان غریق حضور ندارند و شنا کردن مردم در این مناطق خطرات زیادی به همراه خواهد داشت.
وی با اشاره به فعالیت یک هزار ناجی غریق در ۴۲۰ نقطه حادثهخیز سواحل دریای مازندران، از پرداخت نشدن سه ماه حقوق به این افراد خبر داد و خواستار پرداخت حقوق ناجیان غریق شد.
کریمیان گفت: علاوه بر این ناجیان غریق بر خلاف تمام قولهای مساعد مسئولان تاکنون هیچ گونه تجهیزاتی دریافت نکردند.
وی با اشاره به آمار غرق شدگان دریای خزر در ایام پایانی تابستان سال گذشته، نسبت به احتمال افزایش آمار غرقشدگان در آبهای ساحلی این استان به ویژه در شهریورماه امسال هشدار داد.
رئیس هیئت نجات غریق مازندران اظهار کرد: از آغاز اجرای طرح سالمسازی دریای مازندران (از اول خرداد ماه) ۷۵۱ نفر توسط ناجیان غریق استان از غرق شدن نجات یافتند که از این تعداد ۶۶ نفر در محل بروز حادثه احیا و به بیمارستان منتقل شدند.
وی گفت: ارائه آمار مربوط به شمار غرقشدگان دریای خزر به پزشکی قانونی محول شده است. اوایل هفته گذشته نیز سه نفر در سواحل دریای مازندران در منطقه بابلسر و گوهرباران ساری غرق شده بودند.
مازندران دارای ۱۵ شهرستان ساحلی است که در این میان محمودآباد با ۳۰ کیلومتر ساحل آزاد و بیش از ۱۲۰ راه دسترسی دارای ۱۶ طرح، بابلسر با ۲۷ کیلومتر نوار ساحلی و ۱۳ کیلومتر نوار ساحلی قابل شنا با ۱۵ طرح سالمسازی، از شاخصترین شهرستانهای مرکزی استان در اجرای این طرح محسوب میشوند.
منبع: رکنا
نظر شما