اکبر شاهوردی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، ضمن اشاره به اهمیت حفظ بافت سنتی، اظهار کرد: اجرای هر پروژه در این بافتها مستلزم توجه ویژه به حوزههای فرهنگی و عمرانی است. کیفیت اجرای این پروژهها علاوه بر حساسیتهای مرسوم باید متضمن احیای بافتهای فرسوده و باز زندهسازی آنها باشد.
وی افزود: پیادهروسازی در بلوار خواجه نصیر حجم قابل توجهی از بافت منطقه را احیا کرده و از مصوبات ستاد بازآفرینی استان چهارمحال و بختیاری است.
رئیس سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری شهرکرد خاطرنشان کرد: ادارهکل راه و شهرسازی به نمایندگی از شرکت بازآفرینی ایران و شهرداری شهرکرد به عنوان بهرهبردار، طرح عملیاتی کردن این پروژه را محقق کردند.
شاهوردی با بیان اینکه کیفیت اجرای طرح مناسب و همسو با نیازسنجیهای بافت فرسوده ارزیابی شده است، تصریح کرد: افزایش کیفیت عبور و مرور، بهبود سیما و منظر شهری، مناسبسازی جهت بهرهبرداری نابینایان و بازآفرینی فضاهای شهری از الزامات اجرای این پروژه بوده که با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال انجام شده است.
وی با تاکید بر رفع مشکلات موجود و بهبود کیفیت بازآفرینی بافتهای فرسوده، تاکید کرد: سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری تمام توان و نیروی خود را به کار گرفته است و با توجه به اهمیت موضوع، نیازهای موجود و خواستههای بحق شهروندان جلساتی میان اداره کل راه و شهرسازی، سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری و مشاور طرح برگزار و موارد بررسی شده است.
نظر شما