به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار "حسین رحیمی" در هجدهمین مرحله طرح ظفر پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در این مرحله از طرح با به اجرا گذاشتن ۴۰۸ حکم قضائی، ۱۵۵ قاچاقچی عمده و ۳۴۲۴ خرده فروش مواد مخدر دستگیر شدند.
وی با اشاره به اینکه در این مرحله از طرح ظفر دو تن و ۷۸۸ کیلوگرم مواد مخدر کشف شده است، گفت: در این طرح ۲۸ باند بزرگ و کوچک مواد مخدر که به تهران تردد و مواد مخدر توزیع میکردند، شناسایی و منهدم شدند.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ با اشاره به اینکه ۲۱ نفر از اراذل و اوباش که علاوه بر فروش مواد مخدر اقدام به شرارت میکردند هم دستگیر شدند، گفت: ۲۹۴ دستگاه خودرو و موتورسیکلت از قاچاقچیان کشف و همچنین هشت باب منزل که به طور رسمی اقدام به فروش مواد مخدر میکردند هم شناسایی و پلمب شدند.
رحیمی با اشاره به اینکه در این مرحله از طرح ظفر ۱۹ قبضه سلاح سرد و گرم کشف شد، گفت: ارزش ریالی کشفیات هجدهمین طرح ظفر پلیس مبارزه با مواد مخدر حدود ۳۸ میلیارد تومان تخمین زده شده است.
وی با اشاره به اقدامات پلیس مبارزه با مواد مخدر گفت: در فضای مجازی هم پلیس مبارزه با مواد مخدر اقدامات جدی دارد و در این مرحله از طرح ظفر ۲۶۰ پیج فعال شناسایی و ۵۵ نفر از گرداندگان این پیجها دستگیر شدند.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ خاطر نشان کرد، در این طرح ۶۲ کیلوگرم انواع مواد مخدر توهم زا، کوکائین، شیشه و قارچهای جادویی از این افراد کشف شده است.
رحیمی با اشاره به اقدامات جدید پلیس مبارزه با مواد مخدر در حوزه برخورد با مراکز توزیع مواد مخدر گفت: در کنار تمامی برخوردهایی که تا به امروز با فروشندگان مواد مخدر داشتهایم، این بار قرار است به سراغ عطاریها هم برویم. چرا که این مراکز مواد مخدر صنعتی را به عناوین مختلف مانند قرصهای لاغری به فروش میرسانند.
وی با اشاره به اینکه خرده فروشان مواد مخدر به تازگی به بی آر تی ها هم ورود کردهاند و از ازدحام و شلوغی این محلها سوءاستفاده میکنند، گفت: طرحهای ویژه ای برای مبارزه با این خرده فروشان هم در بی آر تی ها و هم در ترمینالهای چندگانه، میادین میوه و تره بار به ویژه تره بار مرکزی و ضایعاتیها به اجرا گذاشتهایم.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ با اشاره به اینکه مبارزه بی امان با قاچاقچیان و معتادان متجاهر همچنان ادامه دارد، گفت: مبارزه با مواد مخدر به خصوص در شهری مانند تهران دو بخش دارد. یکی باید با توزیع کنندگان باشد و دیگری با مصرف کنندگان.
رحیمی گفت: در مبارزه با تولیدکنندگان تا به امروز هیچ موقع ماده ۴۲ قانون مبارزه با مواد مخدر به اجرا گذاشته نشده است در این ماده آمده که خرده فروشان مواد مخدر باید به اردوگاه بروند اما تا به امروز در تهران نه اردوگاهی داشتهایم و نه خرده فروشی که به اردوگاه رفته است.
وی با اشاره به اینکه قوه قضائیه در اجرای این قانون باید به ترک فعل دستگاهها ورود کند، گفت: در تهران حدود ۹ هزار معتاد متجاهر هستند که همیشه رها هستند چرا که فضایی برای نگهداری اینها نداریم.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ با اشاره به اینکه شهرداری اقدامات مناسبی در راستای جمع آوری و بازپروری معتادان انجام داده است، گفت: شهرداری مرکزی برای نگهداری معتادان درست کرده است، دستگاههای دیگر هم مراکزی برای نگهداری معتادان زخم باز و زنان ایجاد کردهاند اما کافی نیست. ما در تهران بزرگ باید ظرفیت پذیرش ده هزار معتاد متجاهر را داشته باشیم.
وی در پایان گفت: مراکز بازپروری و مراکز DIC باید از مراکز جمعیتی دور باشند تا محلههایی مانند شوش و مولوی همچنان درگیر معتادان نباشند.
نظر شما