به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، گروهی از محققان به منظور بررسی مدت زمان ماندگاری ویروس کرونا بر گوشت منجمد، مطالعه جدیدی انجام دادند. در این پژوهش، ویروسها روی گوشت و ماهی منجمد قرار داده شد، سپس در دمای یخچال (۳۹.۲ درجه فارنهایت) و دمای فریزر (منفی چهار فارنهایت) نگهداری شدند.
نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد که ویروس کرونا میتواند تا ۳۰ روز روی گوشت و ماهی منجمد زنده بماند. محققان اعلام کردند که نتایج پژوهشهای از این قبیل حائز اهمیت است، زیرا اگرچه ممکن است افراد گوشت را به مدت ۳۰ روز در یخچال نگهداری نکنند، اما آن را برای مدت طولانی در فریزر نگهداری میکنند.
به گفته پژوهشگران، این مطالعه بر اهمیت بهداشت دقیق در برداشت، حمل و نقل، بستهبندی و توزیع محصولات غذایی تاکید میکند. محققان حتی متوجه شدند که ویروسها را میتوان پس از مدت زمانی از منجمد شدن، کشت داد.
نظر شما