اسدالله عدالتپناه در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: در ابتدای پیادهراه شدن چهارباغ، هتلهای این خیابان با آسیب اقتصادی مواجه شدند اما با رونق گرفتن گردشگری، این آسیبها نیز رفع شده است و میتوان شاهد رونق اقتصاد در این حوزه بود.
وی افزود: پس از اجرای طرح، این خیابان زیبایی بیشتری به خود گرفته است و مسافران و گردشگران از پیادهراه شدن آن، ابراز رضایت میکنند.
رئیس جامعه حرفهای هتلداران استان اصفهان گفت: چهارباغ هنوز هم ظرفیتهای بسیاری برای گسترش دارد، ازجمله میتوان به ایجاد تفریحات سالم و برگزاری نمایشگاههای صنایعدستی و هنرهایی که با فضای تاریخی چهارباغ همخوانی داشته باشد، اشاره کرد.
عدالتپناه درخصوص وضعیت فعلی خیابان چهارباغ تصریح کرد: همشهریان اصفهانی نیز جزو افرادی هستند که در این خیابان تجمع کرده و قدم میزنند؛ همین موضوع منجر به افزایش تقاضا در زمینه تغذیه شده است. مسافران بسیار از وجود این خیابان راضی بوده و از زیبایی آن لذت میبرند.
وی ادامه داد: اگر آب رودخانه زایندهرود جاری میبود، میتوانستیم ظرفیتهای گردشگری بیشتری در چهارباغ ایجاد کنیم و حتی درشکهچیهای میدان نقشجهان در این خیابان نیز فعال شوند.
نظر شما