به گزارش ایمنا، محسن معصومی، با بیان اینکه شهر اصفهان به عنوان شهر خلاق صنایع دستی در میان ۳۰۰ شهر خلاق جهان شناخته میشود، اظهار کرد: اداره خلاقیت و نوآوری شهرداری اصفهان، با نگاه به ظرفیت بالای این شهر، در راستای صیانت و ترویج صنایعدستی، برنامهها و رویدادهای مختلفی را در هفته جهانی صنایع دستی برگزار کرد.
وی افزود: در این رویدادها با همکاری و مشارکت ۲۱ متولی حوزه صنایع دستی به فهم و گفتمانی مشترک در شناسایی و تشکیل کارگروه اکوسیستم صنایع دستی رسیدیم.
رئیس اداره خلاقیت و نوآوری شهرداری اصفهان با بیان اینکه در رویدادهای هفته جهانی صنایع دستی ۳۵۰ هنرمند، حضور فعال داشتند و به نقشآفرینی پرداختند، تصریح کرد: پویایی رویدادها با پررنگکردن نقش جبهه مردمی که همان هنرمندان هستند، از مهمترین دستاوردهای این رویدادها بود.
وی ادامه داد: در رویدادهای هفته جهانی صنایع دستی برای نخستین بار ظرفیت حلقههای میانی این حوزه مانند انجمنها و اتحادیه صنایع دستی شناسایی و از پتانسیل آنها استفاده شد.
معصومی، به حداقل رساندن هزینههای مالی و سختافزاری را از دیگر دستاوردهای این برنامهها برشمرد و گفت: مشارکت بخش خصوصی در کنار بخش دولتی در این رویداد قابل توجه بود.
وی با بیان اینکه افق اصفهان، دریافت جایگاه رهبری شهرهای خلاق جهان است، اظهار کرد: در این راستا اقدام به ایجاد دغدغه و حساسسازی نهادهای متولی، مسئولان استانی و فعالان حوزه صنایع دستی کردیم و در این راه رسانهها و شبکههای اجتماعی نیز با تولید محتوای رسانهای مؤثر به کمک ما آمدند.
معصومی نتایج طراحی و برپایی این برنامهها را همراه کردن شهروندان و ایجاد گفتوگوی چهره به چهره هنرمندان صنایع دستی با مردم دانست و گفت: ما بهدنبال نقش محوری و ایجاد اثرگذاری در این حوزه هستیم و امیدواریم سال آینده، این رویداد در سطح بینالمللی و با حضور شهرهای خلاق جهان برگزار شود.
نظر شما