مردم اصفهان هزینه ساخت تونل سوم کوهرنگ را پرداخت کردند

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران با بیان اینکه مردم اصفهان برای ساخت تونل کوهرنگ سوم هزینه کرده‌اند، اما نمی‌توانند از آن استفاده کنند گفت: مردم اصفهان از تبعیض‌ها و خشک شدن تالاب گاوخونی گلایه‌مند هستند.

به گزارش ایمنا، سیدعبدالوهاب سهل‌آبادی در یک برنامه تلویزیونی، اظهار کرد: امروز نزدیک به ۱۶ درصد تولید ناخالص ملی، ۷۰ درصد تولید فولاد کشور، ۵۰ درصد تولید مصالح ساختمانی کشور و ۶۰ درصد تولید طلا متعلق به استان اصفهان است.

وی در ادامه با بیان اینکه مردم استان اصفهان با این موفقیت‌ها برای میلیون‌ها انسان کار ایجاد کرده‌اند، افزود: این استان قطب صنعتی کشور به شمار می‌رود، اما این پرسش مطرح است که منابع فولادی، هسته‌ای، هلیکوپترسازی و نخبگان برای اصفهان است یا کشور؟ آیا تبعات این‌ها تنها برای اصفهان است؟

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران تصریح کرد: اکنون سپرده‌های استان در بانک‌ها نسبت به مصارف رتبه دوم در کشور را دارد، این در حالی است که فقط ۶۰ درصد از سپرده‌های استان در بانک‌ها، تحت قالب تسهیلات مصرف می‌شود.

سهل‌آبادی افزود: برای ما اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری فرقی ندارد، همه آبروی نظام هستند، مردم اصفهان عمدتاً نخبه‌پرور هستند و هر کجا که رفته‌اند، تحول ایجاد کرده‌اند.

وی تصریح کرد: انتظار نداشتیم معاونت رئیس‌جمهور در جلسه شورای اداری این‌گونه با شعرخوانی با اصفهان برخورد کند و سخن از آهسته خرج کردن وقتی دخلی نیست کند، ما باید به منابع اصفهان نگاه کنیم و بعد چنین اشعاری را بخوانیم، اصفهان همیشه خادم کشور بوده است.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران خاطرنشان کرد: هر بحران و اتفاقی در کشور رخ داده است، مردم اصفهان در لحظه حضور داشته‌اند.

سهل‌آبادی اظهار کرد: اصفهان دارای فرهنگ غنی است و قرن‌ها ادیان مختلف در آن به صورت مسالمت‌آمیز زندگی می‌کنند، هر روز صدای ناقوس کلیسا در شهر به گوش می‌رسد و آتشکده زرتشتیان هنوز روشن است؛ این در حالی بوده که اصفهان خود یک شهر مذهبی و دیندار است.

وی تاکید کرد: خواستار جدا کردن مردم اصفهان از ایران نیستیم، اما مسئولان بلند مرتبه کشور نباید اختلاف و قومیت‌گرایی راه بیندازند، ارتباط صنعتی و تجاری مردم اصفهان با چهارمحال‌وبختیاری و خوزستان این مهم را نشان می‌دهد که ما مشکلی با دیگر استان‌ها نداریم، مردم ایران زیر پرچم یک نظام، یک ولایت و رهبری قرار دارند.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران با بیان اینکه تونل اول کوهرنگ متعلق به اصفهان و کشاورزان اصفهان است زیرا برای آن پول پرداخت کردند، گفت: سهمیه رودخانه جاری متعلق به اصفهان بوده و درمجموع یک میلیارد مترمکعب سهم اصفهان است، اما اکنون به جایی رسیده که اصفهان برای آب شرب مشکل دارد، اما سهم استان دیگر از این رودخانه بیش از دو برابر شده است.

سهل‌آبادی خاطرنشان کرد: مردم اصفهان به لحاظ آب شرب خود دچار مشکل هستند و شهرداری اصفهان نیز برای آبیاری درختان موجود در شهر مشقت‌های زیادی متحمل می‌شود.

وی اظهار کرد: سالانه بین ۱.۵ تا سه میلیارد مترمکعب آب از اصفهان به سمت استان‌های مجاور خارج می‌شود.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران در تشریح اقدامات بخش خصوصی در این زمینه گفت: در مقطعی قرار شد با مشارکت بخش خصوصی آب خلیج فارس به اصفهان منتقل شود، از این رو بخش خصوصی سرمایه‌گذاری کرده و واحدهای صنعتی و معدنی برای انتقال آب خلیج فارس هزینه کردند.

وی با بیان اینکه مالیاتی که بخش خصوصی می‌پردازد، سرمایه‌گذاری است، گفت: جبران اغلب کمبودهای شدید در چند صد خیریه استان خاصه در بخش سلامت، بهداشت و معیشت مردم نیازمند، برعهده همین تجار، صنعتگران و تولیدکنندگان بوده که مصداق سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است و این مطالب باید به اطلاع مردم برسد.

این فعال حوزه صنعت ادامه داد: اصفهان باری برای کشور نیست بلکه همیشه بار کشور را به دوش می‌کشد.

سهل‌آبادی با بیان اینکه مردم برای ساخت تونل سوم هزینه کرده‌اند، اما نمی‌توانند از آن استفاده کنند، گفت: می‌گویند آب از خلیج فارس به اصفهان منتقل شود و از اصفهان به یزد برود؛ منطقی نیست. اکنون این‌ها مطالبه مردم ما است اگر مسجد تاریخی و عالی‌قاپوی اصفهان به دلیل فرونشست خراب شد چه جوابی به دنیا می‌دهند؟ مردم اصفهان از تبعیض‌ها و خشک شدن تالاب گاوخونی گلایه‌مند هستند.

وی تاکید کرد: اگر قرار بود جلوی رئیس‌جمهور در سفیر اخیر صحبت کنم، قطعاً درخواست می‌کردم که اختیارات مدیران، استاندار اصفهان و مدیر صمت به جهت ظرفیت‌های خاص استان، افزایش یابد.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران خاطرنشان کرد: قطعاً دوران صنعتی اصفهان تمام شده است و باید اصفهان وارد دوران فراصنعتی شود، اما این دوران بودجه و شرایط، آموزش و تحولات خاص خودش را می‌خواهد.

سهل‌آبادی با اشاره به مسئولیت‌های اجتماعی بخش خصوصی اصفهان در حوزه محیط‌زیست اظهار کرد: بسیاری از مسائل محیط‌زیستی صنایع کاهش یافته زیرا فعالان اقتصادی برای سالم‌سازی محیط فعالیت می‌کنند؛ از این رو باید بخش خصوصی را حمایت و بسته‌های تشویقی برای آنان ایجاد کنیم، این در حالی است که امروز برای رفتن بخش خصوصی به سمت فراصنعتی تشویقی نمی‌بینیم.

وی گفت: امروز بسیاری از صنایعی که از آن‌ها با نام خصوصی یاد می‌شود، در حقیقت خصوصی نیست، امروز مدیران ذوب‌آهن، فولادمبارکه و پالایشگاه را چه کسی انتخاب می‌کند؟ به تعبیر عوام، این شرکت‌ها خصوصی هستند.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران خاطرنشان کرد: باید به بخش خصوصی چون شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان را که جایگاه نخبگان و متخصصان است کمک کنیم، اصفهان دیگر مکانی نیست که هر روز دود از دودکش‌های صنعتش بالا برود؛ باید به سمت فراصنعتی برویم.

کد خبر 583984

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.