محدودیتی در تامین اعتبار پسماند وجود ندارد

معاون عمرانی وزیر کشور گفت: با تمهیدات اندیشیده شده هیچ محدودیتی در زمینه تامین اعتبار مربوط به طرح‌های پسماند وجود ندارد.

به گزارش ایمنا، مهدی جمالی‌نژاد امروز جمعه _ بیست و هفتم خردادماه _ در نشست بررسی مسائل و مشکلات عمرانی حوزه شهری و روستایی شهرهای بوشهر، گناوه و دیلم از توابع استان بوشهر، اظهار کرد: براین اساس شهرداران می‌توانند در زمینه پسماند دو تا سه طرح ارائه و با استفاده از این فرصت مشکل دفع پسماند را در شهرها و روستاهای خود برطرف کنند.

وی ادامه داد: همچنین با توجه به انعقاد تفاهم‌نامه بین سازمان شهرداری و صندوق نوآوری انتظار می‌رود شهرداران و دهیاران از این فرصت برای اجرای طرح‌های نوآورانه از جمله نصب دوربین‌های ترافیکی استفاده کنند.

معاون عمرانی وزیر کشور اظهار کرد: مقدمه توسعه پایدار در کشور توزیع عادلانه خدمات در شهرها و روستاها است و در این شرایط است که عدالت محوری از سیاست‌های دولت سیزدهم، محقق می‌شود.

شهرداران در اداره شهرها نگاه نو و خلاقانه داشته باشند

وی در خصوص تأمین ماشین‌آلات موردنیاز شهرداری‌ها گفت: در خصوص تأمین ماشین‌آلات با توجه به شرکت‌های تولیدکننده در سطح کشور با مشکلاتی روبه‌رو هستیم و تلاش می‌شود این مشکل در استانی مانند بوشهر از طریق سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی برطرف شود.

جمالی‌نژاد افزود: امروز شهرداران و مدیران شهری باید با نگاه نو و روش‌های خلاقانه شهر را مدیریت کرده و با تقویت اعتمادسازی بین مردم، سرمایه اجتماعی برای خود ایجاد کنند.

وی اظهار کرد: شهرها زمانی رونق می‌گیرند که مردم را درگیر کرده و منافع شهر و منافع ذینفع هم راستا شوند و در این صورت امنیت سرمایه‌گذاری، رونق، شادابی و سرمایه اجتماعی ایجاد می‌شود.

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور با بیان اینکه وقتی شهرداری با مردم و مردم هم با شهرداری شریک شوند، اقدامات و فعالیت‌های حوزه شهری بهتر و بیشتر خود را نشان می‌دهد، افزود: از شهرداران انتظار می‌رود اعتماد سازی در میان مردم را اولویت خود قرار داده و با تمام توان برای تقویت آن تلاش کنند.

وی با تاکید بر اینکه شهرداران و مدیران شهری جلوی سرمایه‌گذاران فرش قرمز پهن کنند، اضافه کرد: اگر از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های شهری و روستایی منطقه به خوبی بهره‌برداری شده و خلاقانه معرفی شوند، جذب سرمایه‌گذار نیز آسان‌تر انجام می‌شود.

جمالی‌نژاد از شهرداران خواست در اداره شهر نگاه نو و خلاقانه داشته و از آداب، رسوم و ظرفیت‌های موجود منطقه برای توسعه شهری استفاده کنند و به جای کپی برداری از ایده سایر شهرها و مناطق کشور برای ساختن شهری زیبا از ظرفیت‌های خود بهره بگیرند.

توسعه شهرها با روی‌آوری به روش‌های خلاقانه در حوزه‌های شهری

وی تاکید کرد: روی‌آوری به روش‌های خلاقانه در حوزه‌های مختلف به‌ویژه مبلمان شهری، فضای سبز، گردشگری و اداره شهر با کمترین ابزار و امکانات می‌تواند بهترین بهره‌برداری را برای توسعه شهرها انجام داد.

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور با بیان اینکه کار شهرداری فقط انجام پروژه‌های عمرانی نیست، افزود: شهردار باید با اقشار مختلف مردم از نویسندگان و هنرمندان گرفته تا پیشه‌وران آشنا باشد و حس تعلق خاطرشان به شهر را سنجیده و سرمایه اجتماعی ایجاد کند ضمن اینکه پشت میز نشستن و دستور دادن سرمایه اجتماعی، رفاقت و صمیمیت ایجاد نمی‌کند.

وی گفت: با انجام همین کارها می‌توان علاوه بر ایجاد سرمایه اجتماعی، حس تعلق خاطر شهروندان و روستاییان را برای مشارکت در فعالیت‌های توسعه شهرها افزایش داد و امنیت سرمایه‌ای ایجاد و سرمایه گذاران بیشتری جذب کرد.

جمالی‌نژاد ادامه داد: سرمایه گذاری نباید حتماً بزرگ باشد بلکه در بسیاری از مواقع با سرمایه‌گذاری‌های کوچک شهروندان می‌توان تحول و توسعه‌ای بزرگ ایجاد کرد بنابراین از مدیران شهری انتظار می‌رود خود را خیلی محدود به جذب سرمایه‌گذاران بزرگ نکنند.

منبع: ایرنا

کد خبر 582438

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.