به گزارش خبرنگار ایمنا، محمدجواد صفا امروز _پنجشنبه بیستوششم خردادماه_ در حاشیه سفر وزیر بهداشت به شهرستان فریدونشهر، در جلسه شورای اداری این شهرستان اظهار کرد: نخستین مورد مشاهده شده در این شهرستان، احساس بیعدالتی اجتماعی است. یکی از چراهایی که در ذهن مردم این شهرستان وجود دارد این است که چرا با وجود تأمین سهم آب شرب چندین میلیون نفر از هماستانیها، عوارض آلایندگی به شهرستان فریدونشهر تعلق نمیگیرد؟!
وی افزود: شرکتی در استان اصفهان وجود دارد که دارای سود چندهزارمیلیاردی است، اما دریغ از اینکه مقداری به ایجاد زیرساختها در شهرستانهای محروم کمک کند.
صفا ادامه داد: متأسفانه با وجود اینکه شغل بسیاری از مردم کشاورزی و دامپروری است، اما به علت اینکه آبمنطقهای هیچ تخصیص جدیدی به این منطقه نمیدهد، عملاً توسعه کشاورزی و دامپروری بسته شده است و سرمایهگذار به علت اینکه تخصیص آب به وی داده نمیشود، از شهرستان رفته و رشد جمعیتی شهرستان از سال ۸۵ به بعد منفی شده است.
به ۶۰ روستای کم برخوردار شهرستان فریدونشهر گازرسانی شود
فرماندار فریدونشهر با بیان اینکه در سالیان اخیر، این شهرستان مشکلات بسیاری داشته است و تنها با تلاش شهرستانی نمیتوان آنها را حل کرد، گفت: گازرسانی به ۶۰ روستای کمبرخوردار پشت کوه موگویی با جمعیت هفت هزار نفری، یکی از اولویتهای اصلی فریدونشهر است.
وی با بیان اینکه یک درصد استان اصفهان از گاز طبیعی محروم است و آن هم شهرستان فریدونشهر و خور است، تصریح کرد: این شهرستان شبکه فاضلاب نیز ندارد و امکان جذب آب در شهرستان نیست و هر روز ۱۴ هزار شهروند فریدونشهری با مشکل بالا زدن فاضلاب روبهرو هستند که رفع آن نیازمند تسریع در صدور ماده ۲۳ است و این ردیف در حالحاضر به شهرداران منتقل شده است.
صفا اضافه کرد: ۴۵۰ لیتر آب بر ثانیه برای کشاورزان مزارع خسارتدیده در نظر گرفته شده بود، اما تاکنون تخصیص نیافته است.
فرماندار فریدونشهر گفت: اجرای پروژه روستایی ۱۴ کیلومتری جاده وزوه به بوکان یکی دیگر از مشکلات این شهرستان است که تمام اقدامات و راههای آن انجام شده است و استاندار و سپاه نیز با آن موافقت کردند؛ تنها به دنبال ردیف تخصیص بودجه برای آن هستیم تا این مسیر از بنبست بودن خارج شود.
گردنههای صعبالعبور
وی گفت: تنها محور تمامخاکی استان اصفهان در پشتکوه دوم فریدونشهر است که جمعیتی بالغ بر چهار هزار نفر دارد و این مسیر کاملاً خاکی است. این منطقه اینترنت 4G و خانه بهداشت و اورژانس دارد، اما جادههای بسیار خرابی دارد و در زمان بارش برف این گردنهها صعبالعبور است و مردم منطقه به سختی میافتند؛ از این رو درخواست تخصیص بودجه برای آن را داریم.
فرماندار فریدونشهر با بیان اینکه این شهرستان مصلای نماز جماعت ندارد و ساختمان آن نیمهکاره مانده است، اظهار کرد: روستای هیران در منطقه پشتکوه دارای منازل بسیار ناایمنی است که حدود ۳۰۰ نفر با حدود پنج هزار رأس دام در آنها زندگی میکنند که به علت محورهای صعبالعبور دچار مشکل هستند.
وی با اشاره به اینکه سد میدانک دوم که از طرف وزارت جهاد کشاورزی پیگیر آن بودیم، سه هزار هکتار از اراضی دیم را به آبی تبدیل میکند، گفت: اجرای این طرح در سالی که نیاز به تولید گندم و حبوبات داریم، به شدت میتواند کمکرسان استان باشد، همه مطالعات آن انجام شده و منتظر بررسی آبمنطقهای هستیم.
صفا با بیان اینکه پروژههای نیمهتمام در همه شهرستانها رصد شده و طرحهای نیمهتمام این شهرستان نیز به استاندار اطلاع داده شده است، خاطرنشان کرد: برای اجرای پروژههای نوسازی با عاملیت وزارتخانههای تعاون و کار و رفاه اجتماعی به ارزش دو میلیارد تومان، میراث فرهنگی صنایعدستی و گردشگری پنج میلیارد تومان، جهاد کشاورزی ۵۳ میلیارد تومان، کشور ۹ میلیارد تومان، نیرو ۹ میلیارد تومان، ورزش و جوانان شش میلیارد تومان و هلالاحمر چهار میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان و سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری ۳۳ میلیارد تومان، در نظر گرفته شده و برای توسعه طرحهای بیمارستانی و کلینیک روستایی نیز نیازمند بودجه جداگانهای هستیم.
نظر شما