به گزارش ایمنا، سرهنگ داوود معظمیگودرزی اظهار کرد: در جریان رصد و پایش فضای مجازی و اجرای طرح برخورد با کلاهبرداران اینترنتی، مأموران پلیس فتا با چندین صفحه و کانال در فضای مجازی مواجهه شدند که گردانندگان آن مدعی فروش سوالات کنکور ۱۴۰۱ و امتحانات نهایی بودند و حتی ابزارهایی را نیز برای تقلب در امتحان به فروش میرساندند.
وی با بیان اینکه رسیدگی به این موضوع در دستورکار ویژه مأموران پلیس فتا قرار گرفت، افزود: در تحقیقات اولیه مأموران مشخص شد که تعداد پنج کانال تلگرامی و صفحه اینستاگرامی که درمجموع بیش از ۵۰ هزار نفر دنبال کننده دارد در این خصوص فعال است و مدیران آن با ادعای فروش سوالات امتحانات نهایی و کنکور، تجهیزات پیشرفته ارتباطی را نیز تحت عنوان ابزار تقلب با قیمتهای بالا به فروش میرسانند.
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه در تحقیقات تکمیلی مأموران مشخص شد که این افراد دسترسی به سوالات کنکور و امتحانات نهایی نداشته و از این طریق تنها به عنوان روشی برای کلاهبرداری استفاده کردهاند، تصریح کرد: کارشناسان پلیس فتا با بررسیهای تخصصی و اقدامات فنی، دو ادمین اصلی این کانالها را مورد شناسایی قرار داده و پس از احراز هویت این افراد و اخذ مجوزهای قضائی، آنان را در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند.
گودرزی با اشاره به انجام بازرسی از محل دستگیری دو متهم گفت: مأموران پلیس در بازرسی از محل دستگیری دو متهم دستگیر شده، تعداد زیادی دوربین مخفی نصب شده روی خودکار، فلش و پریز را به همراه هندزفری نامرئی کشف و ضبط کردند.
وی با بیان اینکه این تجهیزات با توجه به ساختارشان علاوه بر استفاده در اقدامات نامتعارف و با مقاصد خاص، جان افراد را نیز به خطر میاندازد، ادامه داد: در بررسیهای بیشتر نیز دو متهم اعتراف کردند که دسترسی به سوالات کنکور و امتحانات نداشتند و تنها از این روش برای جلب توجهی برای فروش ابزارهای تقلب و کلاهبرداری استفاده کرده بودند.
به گفته وی، دو متهم دستگیر شده پس از تشکیل پرونده برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند و تحقیقات مأموران پلیس برای کشف دیگر جرایم احتمالی از سوی این افراد نیز در حال انجام است.
منبع: ایسنا
نظر شما