آتشپاد دوم ابراهیم مطلبی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: جمعآوری ضایعات در منازل همواره یک زنگ خطر بوده است که در دو دسته قابل اشتعال و غیر قابل اشتعال تقسیمبندی میشود.
وی جمعآوری ضایعات آهنآلات، شیشه، فلزات که جزو رسته مواد غیر قابلاشتعال است در ورودیها و معابر باعث مسدود شدن راه فرار در آن اماکن و امدادرسانی هنگام وقوع حوادث را با مشکل مواجه میکند، ادامه داد: جمعآوری کاغذ، کارتن و مقوا نیز خطر آتشسوزی در منازل را دو چندان میکند.
مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان ادامه داد: در سال ۹۹ حدود ۱۰۴ مورد حادثه آتشسوزی ضایعات در منازل مسکونی داشتیم که این آمار در سال ۱۴۰۰ افزایش یافت و به حدود ۱۳۰ مورد رسید.
وی با درخواست از شهروندان برای خودداری از جمعآوری ضایعات در منزل به منظور پیشگیری از خطرات احتمالی آن در وقوع حوادث آتشسوزی، گفت: شهروندان باید ضایعات را به صورت روزانه یا هفتگی از منزل خارج کنند و به خودروها و اماکن مخصوص شهرداری تحویل دهند.
مطلبی تاکید کرد: با وقوع هر گونه حادثه آتشسوزی در محلهای جمعآوری ضایعات، احتمال سرایت آتش به اماکن تجاری و مسکونی همجوار وجود دارد بهطوری که در برخی مواقع شاهد آسیبهای جبرانناپذیری هستیم.
نظر شما