به گزارش خبرنگار ایمنا، رحیم سروری اظهار کرد: با توجه به شیوع بیماری آبله میمونی در کشورهای مختلف و لزوم آمادگی شبکه آزمایشگاهی تشخیص مولکولی کشور جهت تشخیص بههنگام موارد مشکوک احتمالی، انستیتو پاستور ایران کیت غربالگری اولیه اورتوپاکس ویروس را طراحی نموده و آماده توزیع به آزمایشگاههای منتخب شبکه آزمایشگاهی کشور است.
وی افزود: دانشگاههای علوم پزشکی منتخب در صورت تشخیص موارد مشکوک در آزمایشات غربالگری، نمونهها را برای بررسی تکمیلی به انستیتو پاستور ایران ارسال خواهند کرد.
رئیس انستیتو پاستور ایران تصریح کرد: انستیتو پاستور ایران از زمان شروع پاندمی کرونا نیز مدیریت کارگروه تشخیص آزمایشگاهی کووید -۱۹ را به عهده داشت و ضمن تدوین پروتکلهای تشخیص و آموزش دانشگاههای علوم پزشکی، مسئولیت تأمین و نظارت بر تشخیص و کیتهای تشخیصی مورد استفاده در کشور را نیز برعهده داشت.
به گزارش ایمنا، وزارت بهداشت مراقبت در مرزها و مبادی ورودی کشور را افزایش داده است؛ این مراقبت به صورت سندرمیک بوده و هر فردی که دارای علائم این بیماری باشد به عنوان بیمار محتمل جداسازی و قرنطینه و سپس نمونهگیری میشود. دو روز گذشته ابراهیم قادری، رئیس اداره مراقبت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، با اشاره به موارد ابتلاء به آبله میمون در برخی از کشورهای اروپایی، گفته است: ما هر نوع بیماری نوپدید را مورد بررسی و آزمایش قرار میدهیم و تاکنون شش بیمار مشکوک به آبله میمون در کشور، شناسایی شدند که پنج نفر از این افراد نمونهگیری شدند و نتیجه آزمایش سه نفر منفی شده است و با توجه به اینکه گزارشی از بیماری در داخل کشور نداریم، در نتیجه بیماریابی خودمان را از مرزها آغاز کردهایم.
نظر شما