سرهنگ سیدمصطفی مرتضوی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: به تازگی شاهد افزایش پروندههای کلاهبرداری با ارسال پیامکهای جعلی به بهانه ثبتنام یارانه معیشتی هستیم که مجرمان اطلاعات شخصی و بانکی شهروندان را دریافت و از این طریق موجودی حساب آنها را برداشت میکنند.
وی افزود: غیر از سامانه رسمی و مورد تأیید سازمانهای مربوط به هدفمندسازی یارانهها سایر لینکهای متفرقه یا تماسها و پیامکها قابل اعتماد نیستند و این پیامها از طریق سرشمارههای ناشناس ارسال میشود.
سرهنگ مرتضوی افزود: متأسفانه برخی از شهروندان در هنگام ورود به سامانهها به نشانی سایت توجه نکرده و با جستوجو از طریق موتورهای جستوجو و یا رفتن به لینکهایی که در شبکههای اجتماعی معرفی شدند در دام سودجویان سایبری گرفتار میشوند.
وی به شهروندان توصیه کرد: به هیچ وجه جهت اعتراض یا ثبتنام یارانه معیشتی نیاز به واریز وجه نیست، بنابراین به سامانه hemayat.mcls.gov.ir مراجعه و از رفتن به سایر سایتها و دانلود اپلیکیشنهای مختلف جداً خودداری کنید.
رئیس پلیس فتای اصفهان خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی موضوع را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir با ما در میان بگذارند.
نظر شما