به گزارش خبرنگار ایمنا، حامد منیری در آیین نخستین جشنواره ملی آواها و نواهای سردار مقاومت در کرمان، اظهار کرد: هنر و هنرمندان ظرفیتها و توانمندیها خوبی برای ترویج معارف قرآنی دارند.
به گفته وی، بکارگیری و بهرهمندی از این ظرفیتها در کنار ظرافتهای هنری در موضوع قرآن و عترت زمینه ساز ترقی و تعالی ترویج آموزههای دینی به شکلی بهتر و فراگیر تر خواهد بود.
این مسئول معرفی هنرمندانه و خلاقانه آیات و نکات قرآنی را ارزشمند و موثر دانست و تاکید کرد: اگر هر هنرمند و فعال قرآنی که دستی در هنر دارد به این موضوع ورود کند، برکات و نتایج آن در جامعه بهتر و بیشتر نمود خواهد داشت.
منیری با بیان اینکه جشنواره آواها و نواهای سردار مقاومت از لحاظ سطح داوری و آثار ارسال شده قابل قبول بود، افزود: انتظار داریم قبل، حین و بعد از برگزاری جشنواره برخی نکتهها و شاخصهها رعایت شوند.
مدیر کل دفتر تبلیغ و ترویج امور قرآن و عترت وزارت ارشاد، تصریح کرد: هیئت داوران و دبیر تخصصی آن قبل از برپایی جشنواره باید منظور و هدف خود را از جشنواره و شاخصههای اصلی آنکه کشف افراد نخبه و با استعداد است در قالب یک برنامه هدفمند مشخص کنند تا در آثار این شاخص رعایت شود.
وی خاطر نشان کرد: یکهزار و ۱۲۳ اثر از ۲۳ استان کشور به دبیرخانه این جشنواره رسیده که در نهایت ۱۱ اثر برتر ارسالی از این بین برگزیده شد.
منیری تصریح کرد: تواشیح، سرود، اکاپلا، مقالات، آهنگسازی محلی و نواحی و همچنین آوازهای چند زبانه بخشهایی بودند که به دبیر خانه اثر ارائه و ارسال کردند.
گفتنی است؛ جشنواره ملی آواها و نواهای سردار مقاومت در بخشهای سرود، تواشیح و آوازهای چندزبانه، تکخوانی، آهنگسازی، مقالات و نوشتههای موسیقی حماسی و مقاومت برگزار و توسط استادان حوزه آوا و نواها داوری شد.
نظر شما