چادر خوابی نمایانگر بی‌عدالتی و شکاف طبقاتی در پایتخت است

عضو شورای شهر تهران گفت: مراجعانی که توان پرداخت هزینه هتل‌ها و اقامتگاه‌های شهر تهران را ندارند و ناچارند که یک یا چند روز در تهران اقامت داشته باشند اقدام به برپایی چادر می‌کنند، این چادرها نمایانگر نوع دیگری از بی‌عدالتی و شکاف طبقاتی در شهر تهران است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، ناصر امانی، امروز - سه‌شنبه، سوم خردادماه- در شصت و پنجمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران اظهار کرد: یاد و خاطره شهدای عملیات بیت‌المقدس که به فتح و آزادسازی خونین شهر عزیز منجر شد را تبریک می‌گویم و شهادت مظلومانه شهید خدایی را تبریک و تسلیت عرض می‌کنم. لعن و نفرین ابدی بر قاتلان و آدم‌کشان حرفه‌ای که قطعاً از چنگال انتقام هم‌رزمان این شهید در امان نخواهند بود.

وی ادامه داد: تذکر بنده در راستای بند شش ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها است. در چند روز گذشته به ویژه دیروز در صفحه اول روزنامه‌های کشور و در فضای مجازی عکس‌هایی منتشر شده بود که در خیابان‌های اطراف برخی از بیمارستان‌های شهر تهران چادرهای گروهی و انفرادی از سوی مراجعان انفرادی یا گروهی که از شهرستان‌ها ناچارند، برای درمان به تهران بیایند برپا شده است.

عضو شورای شهر تهران اضافه کرد: مراجعانی که توان پرداخت هزینه هتل‌ها و اقامتگاه‌های شهر تهران را ندارند و ناچارند که یک یا چند روز در تهران اقامت داشته باشند؛ بنابراین یا اقدام به برپایی چادر می‌کنند یا در داخل اتومبیل‌های‌شان استراحت می‌کنند. به نظر من این چادرها نمایانگر نوع دیگری از بی‌عدالتی و شکاف طبقاتی در شهر تهران است که اگر بدتر از منظر نازیبای کارتن خواب‌ها نباشد، حداقل معادل آن برای کلان شهر تهران و مرکز جمهوری اسلامی ایران زشت و زننده است.

وی گفت: در دوره چهارم مدیریت شهری با تعامل بین مدیریت شهری و وزارت بهداشت برای برخی از بیمارستان‌های پر مراجعه همراه‌سرا ساخته و تجهیز شد و از طریق مددکاران اجتماعی شهرداری به افرادی که نیاز داشتند در این همراه‌سراها مجوز اقامت و استقرار داده شده و هزینه‌ای از آنها گرفته نمی‌شد که این اقدام مانند بسیاری دیگر از ابتکارات دوره مدیریت شهری چهارم و سوم متأسفانه در دوره قبل به فراموشی سپرده شد.

امانی تصریح کرد: نمی‌دانم آن همراه‌سراها همچنان به کار خود ادامه می‌دهند یا تعطیل شدند یا دایر هستند، اما از شهرداری تهران درخواست می‌کنم با استفاده از تجارب گذشته و با استفاده از هماهنگی کاملی که بین دولت و شهرداری ایجاد شده نسبت به فعال کردن مجدد این همراه‌سراها اقدام کنند. فکر نمی‌کنم هزینه سنگینی شهرداری متحمل شود مخصوصاً اگر بخواهد با همراهی وزارت بهداشت این همراه‌سراها ساخته و تجهیز شوند. با این اقدام چهره نازیبایی که در خیابان‌های اطراف برخی بیمارستان‌ها دیده برطرف شده می‌توانیم مهمان‌نوازی خوبی از کسانی که به خاطر درد و رنج و عموماً دردهای لاعلاج مجبورند چند روزی در تهران اقامت داشته باشند، بکنیم.

وی خاطرنشان‌کرد: در دوره اسبق مدیریت شهری در مناطق جنوبی و محروم تهران شهردار وقت دستور داده بود که شهردار ناحیه به نانوایی‌هایی که پشت درشان نوشته بودند «نان نسیه نمی‌دهیم» مراجعه کرده و در پایان هر ماه هزینه نان کسانی که به ناچار برای سیر کردن شکم زن و بچه خود نان نسیه می‌گرفتند را پرداخت کند. در حال حاضر با شرایط و گرانی که پیش آمده حتماً به این افراد فشار بیشتری می‌آید. می‌خواهم شهرداری این سنت حسنه را در این دوره احیا کند و پایان هر ماه پول نان نسیه را که زیاد هم نیست تسویه کنند و این بار را از دوش خانواده‌های محروم بردارند.

کد خبر 577373

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.